În mintea Ericăi
March 17, 2011
Azi fac Movie Night!
March 18, 2011

De ce mai stai cu el dacă nu vă înţelegeţi?

Dintotdeauna am observat la femei o tendinţă de a face compromisuri, de a închide ochii şi de a trece peste anumite lucruri neplăcute în comportamentul partenerului pentru că… nu ştiu exact din ce motiv.

Nu mă refer aici la femeile care sunt bătute sau înjurate sau alte “activităţi” extreme, ci la situaţiile în care, pur şi simplu, îţi dai seama că nu te potriveşti cu el; nu îţi place cum reacţionează în anumite situaţii, nu îţi place că nu este spontan, nu îţi plac multe lucruri la el şi eşti conştientă că nu se va schimba prea curând. Mai mult chiar, aveţi certuri care nu se mai termină dar, totuşi, staţi amândoi în această relaţie.

Mie mi s-a întâmplat de vreo două ori să duc relaţii din astea şi trebuie să recunosc că motivul pentru care nu am pus capăt a fost acela că aveam o impresie mult prea bună despre mine şi trăiam cu senzaţia că eu sunt un fel de mamă ocrotitoare care prin bunătatea mea sufletească şi prin iubirea mea supremă o să-l fac să vadă adevărata faţă a vieţii şi să se întoarcă pe drumul cel bun. Greşit.

Vouă vi s-a întâmplat să aveţi o astfel de relaţie şi să nu vreţi să-i puneţi punct? De ce aţi mai rămas împreună?

Sursa foto

Share

10 Comments

 1. lorelaylilu says:

  Pentru ca este un om bun atunci cand vrea si pentru fericirea copiilor.

 2. Teo Grigorie says:

  Multe fete cred ca sunt mai bine vazute langa un anumit barbat… sau le e frica sa fie singure.

 3. Elena Pribeagu says:

  Cred că e frica de a merge mai departe, mai ales în cazul femeilor care nu mai sunt atât de tinere.

 4. seaqxx says:

  Faptul ca este un om foarte capabil, foarte inteligent, spala vasele din proprie initialiva, ma surprinde cu ciocolatele si flori si faptul ca ne potrivim sexual la perfectie.
  Cred ca astea toate compenseaza pentru faptul ca privim lumea din perspective diferite.

 5. Pot fi copii la mijloc, poate fi o rata imensa la o casa in care ai investit enorm si suflet si bani si o poti pierde intr-o clipa, pot fi o mie de motive si obligatii.
  La cine e tanar si poate oricand sa se rupa fara nicio implicatie whatsoever… acolo chiar e de-a dreptul inconstienta si poate un dram de masochism si refuzarea dreptului la fericire adevarata.

  Dar fiecare face alegerile pe care le considera si se bucura sau sufera din cauza lor.

 6. Irina says:

  Subscriu la ce a spus şi Teo.

 7. Andreea Marc says:

  @Răzvan – welcome back 😀

 8. Niciodata nu o sa gasesti o persoana cu care sa fii 100% compatibil si cu care sa te intelegi la perfectie. Si sincer chiar de ar fi o asemenea persoana pentru mine, eu una m-as plictisi. Important este sa te gandesti daca acele chestii care te deranjeaza la persoana de langa tine sunt foarte importante pentru tine. Daca nu le poti trece cu vederea si daca nu sunteti deloc pe aceeasi lungime de unda atunci ceva clar nu este in regula. Si sunt de acord cu Teo, femeile care stau intr-o asemenea relatie de obicei sunt cele carora le este frica de un nou inceput sau le este frica de singuratate.

 9. Lorry says:

  poate fi din comoditate..sa nu fii singura , de gura lumii….movive infinite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.