Tradiţii de cuplu
December 10, 2010
Azi îmi iau un superb costum de Crăciuniță
December 10, 2010

De ce m-am căsătorit și eu?

Ceea ce se voia a fi o comedie lejeră pentru o seară liniștită s-a dovedit a fi exact contrariul. Nu văzusem trailerul înainte, ci doar câteva secvențe de la început.

Am dat drumul la film – Why did I get married too. Am început să râd, să visez la locuri mirifice și să mă alint în fața unor scene de dragoste pură. Apoi, ceea ce părea la început atât de frumos și de real s-a schimbat într-o dramă.

Patru cupluri de prieteni merg în vacanța anuală din Bahamas fără copii. În ultima seară, pe o plajă romantică, fiecare dintre ei trebuie să vină în față și să mărturisească de ce s-a căsătorit. După mai multe declarații de dragoste, vine și rândul lui Pat și Gavin, cuplul perfect: ea psiholog și autoare de best-sell-uri despre relația ideală iar el om de afaceri de succes. Toată comedia se termină în momentul în care Pat declară în fața prietenilor ei că vor divorța și că așa e cel mai bine pentru toți.

Toată atmosfera de comedie de la început se transformă pas cu pas într-o realitate crudă și dureroasă, prin care îți dai seama că trebuie să te bucuri de fiecare clipă frumoasă alături de partenerul tău. Gelozia, certurile, jignirile, răutățile, egoismul, orgoliul, toate trebuie înlăturate când vine vorba de dragoste deoarece habar nu avem că printr-o prostie putem să îl pierdem pe cel de lângă noi pentru totdeaunala propriu.

Nu cred că am mai văzut de mult un film atât de trist care trebuie să recunosc că m-a făcut să vărs câteva lacrimi bune. Iar scena de aproape de final în care Pat țipă pur și simplu la prietenele ei și nu le lasă să ajungă ca ea ci să își salveze căsniciile îți taie efectiv respirația.

Cred că ar trebui să reevaluăm toți lucrurile și oamenii buni din viața noastră și să îi apreciem la adevărata lor valoare, pentru că pot dispărea foarte ușor de tot, exact când ne așteptăm mai puțin.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NSONVGYiIHo[/youtube]

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

4 Comments

  1. […] De ce m-am căsătorit și eu? Fri Dec 10, 2010 0:04 am Ceea ce se voia a fi o comedie lejeră pentru o seară liniștită s-a dovedit a fi exact contrariul. Nu văzusem trailerul înainte, ci doar câteva secvențe de la început. Am dat drumul la film – Why did I get married too. Am început să râd, să visez la locuri mirifice și să mă alint […] […]

  2. Ana says:

    si eu care credeam ca te-ai maritat si tu 🙂

  3. Andreea Marc says:

    Încă nu, Ana. Anunț dinainte când e cazul :p

  4. Teo Grigorie says:

    La inceput mi s-a parut suuper boring…. dar apoi au venit secvente care te uimesc 🙂 Oricum, foarte fain filmul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.