Ceasul – accesoriul “de suflet”
April 25, 2011
Bun venit, primăvara dragă
April 26, 2011

Cum te vezi tu și cum te văd ceilalți

V-ați întrebat vreodată dacă părerea pe care o aveți despre voi înșivă coincide cu părerea celor din jur? Știu că o să-mi spuneți că voi sunteți femei independente și pentru voi nu contează ce spune lumea, dar v-ați gândit vreodată la asta?

De exemplu, eu am un spirit critic foarte bine dezvoltat, mai ales la adresa propriei persoane. Câteodată este chiar exagerat. În baza lui, am impresia că nu ies bine în poze, că sunt antisocială, că hainele nu stau pe mine cum ar trebui, că părul îmi stă prea lipit de cap, că la finalul zilei am cearcăne până în gură, că nu sunt întotdeauna fermă în afirmații… și multe din astea negative.

Și, uneori, atunci când am ocazia să discut cu alții despre mine (nu prea am ocazia asta pentru că nu îmi face așa mare plăcere, chiar dacă este o conversație pozitivă), aflu că oamenii nu cred despre mine ceea ce cred eu însămi despre mine, cu precădere referindu-ne la lucrurile negative.

Și câteodată mai aflu că oamenii chiar cred opusul a ceea ce cred eu. Și atunci… well, îmi revine încrederea. Nu că aș pierde-o atât de des, dar uneori mai uit de ea.

Sursa foto.

Share

2 Comments

  1. Teo Grigorie says:

    Pai suntem noi nebune, vedem lucruri care nu exista :))

  2. Maxu' says:

    Teo intelege femeile, e clar! Am facut printscreen, am pus la dosar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.