Șah Mat
September 28, 2010
Astăzi îmi răsfăţ iubitul
September 29, 2010

Cum se vede lumea când ești răcită

De câteva zile sunt răcită bocnă. Nu știu voi cum sunteți, dar eu când răcesc sunt indispusă 100%, sunt în stare să mă cert cu toată lumea și mi-e aproape imposibil să schițez un zâmbet. Cine mă cunoaște va spune că este imposibil ca eu să nu zâmbesc, dar credeți-mă că este singura stare pe care o urăsc pur și simplu, motiv pentru care nu mai am putere nici măcar să zâmbesc.

Imaginați-vă cum se simte Etienne alături de mine în perioada asta și cât de întinși stau nervii noștri acum. Ca să vă dau un indiciu, gândiți-vă la crizele de sentimentalism pe care le are o femeie în perioada menstruației, apoi înmulțiți cu zece. Cam atât de iritată mă simt eu acum.

Motivul? Cred că este singura stare pe care nu o pot stăpâni și asta mă enervează la culme.

Așa că, dacă vreți să nu mă mai vedeți bosumflată, mofturoasă, fără chef de nimic și fără zâmbet, faceți-vă milă, mai ales de Etienne, și săriți cu rețete miraculoase de însănătoșire grabnică.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

6 Comments

 1. […] Cum se vede lumea când ești răcită Tue Sep 28, 2010 0:08 am De câteva zile sunt răcită bocnă. Nu știu voi cum sunteți, dar eu când răcesc sunt indispusă 100%, sunt în stare să mă cert cu toată lumea și mi-e aproape imposibil să schițez un zâmbet. Cine mă cunoaște va spune că este imposibil ca eu să nu zâmbesc, dar credeți-mă că este singura stare pe […] […]

 2. oana says:

  Si eu am fost racita zilele acestea, acum mi-am mai revenit. M-am tratat cu ceai de tei indulcit cu miere de albine, multa lamaie si somn cat cuprinde. In prima zi am luat si un paracetamol.
  Insanatosire grabnica!

 3. Ines Prodan says:

  Mie îmi place când sunt răcită pentru că este momentul perfect să mă plâng de orice și să mi se aducă diverse lucruri la pat 🙂

 4. Andreea Marc says:

  Ionela – M-am băgat pe paracetamol sinus, ceai de lămâie cu … lămâie și somn. Deja mă simt un picuț mai bine.

  Ines – Dacă stau o zi întreagă în pat și Etienne vine de abia seara acasă .. s-ar putea să mor în pat până ce îmi aduce cineva ceva la pat :))

 5. Ines Prodan says:

  There there >:D<. N-o să mori, stai liniștită! :))

 6. Ia Nurofen Gripa si Raceala, trece rapid, efect garantat, l-am incercat si eu si alte persoane. Sper sa iti fie de folos!