Cereale cu…lapte de migdale
October 25, 2011
Pentru că ne dorim copii … sănătosi!
October 26, 2011

Cum să învăţăm să fim părinţi?

A fi părinte este o meserie. O meserie ce unii o practică part-time, iar unii full-time, în funcţie de timpul fiecăruia. A avea grijă de un copil, a-i oferi o educaţie şi un background solid a devenit tot mai greu. Generaţiile din ultimii ani, precum şi din anii ce vor veni sunt tot mai greu de controlat şi de educat.

De multe ori, avem nevoie de un ajutor specializat în a învăţa cum să comunicăm cu cei mici sau cu adolescenţii pentru a reuşi să îi înţelegem şi să le oferim suportul de care au nevoie. Fundaţia Bethany vine astfel în ajutorul părinţilor care doresc să comunice eficient şi să înţeleagă momentele dificile prin care trec copii. Aşa că în această toamnă, Bethany a lansat o serie de 3 cursuri: „Strategii de lucru cu copilul- Optimizarea relaţiei părinte-copil”, „Dinamica familiei” şi „Dezvăluirea adopţiei şi comunicarea în familia adoptatoare”.  Aceste cursuri ajută la crearea unui mediu familial sănătos pentru ca fiecare copil să îşi poată îndeplini la maxim potenţialul. Cursurile sunt ţinute de psihoterapeuţi cu experienţă în psihoterapia de familie, dar şi psihoterapia copiilor şi adolescenţilor.

Mai multe informaţii despre perioada în care se vor desfăşura cursurile, precum şi preţul acestora puteţi găsi pe site-ul Fundaţiei Bethany, dar si in documentele atasate mai jos.

Prezentare cursuri parinti – Integral

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.