Să nu-mi dai drumul niciodată!
October 14, 2011
Azi merg la Ikea!
October 17, 2011

Voi cum vă îngrijiţi părul?


Tare mult ţin la podoaba mea capilară. Deşi îmi port părul strâns de cele mai multe ori, mi-l port cu mândrie ca e natural şi frumos. Şi e al meu.

Cu toate acestea, uneori mă mai apucă nebunia şi-i fac vreo trăsnaie, după care trag ponoasele. Ştiu, nu e bine să fii foarte spontan când la mijloc e părul tău, dar eu când vreau o schimbare, o vreau ACUM şi nu mai am răbdare să cântăresc dacă e bine să o fac sau nu.

În general, după astfel de experimente, sunt nevoită să fiu ceva mai atentă cu părul. Îi aplic câte o mască (din comerţ), folosesc balsam după fiecare spălare şi îl clătesc cu ceai de muşeţel pentru că mi se pare mie că îi oferă o strălucire aparte şi e bun şi pentru pielea capului (sau aşa se spune; mie, una, nu mi-a dăunat niciodată).

Voi ce fel de produse pentru păr folosiţi? Ştiţi vreun altfel de tratament pentru părul deteriorat?

Sursa foto: weblogsurf.com

 

Share

2 Comments

  1. Raluca Maier says:

    Mastile cu ou sunt foarte hranitoare si in loc de balsam, daca amesteci o canita de apa cu una de otet e foarte bun pt par – mirosul iese intr-un sfert de ora din par, no worries. Si mi-a mai spus o prietena de un leave-in de la Elseve care il face foarte stralucitor si matasos. Trebuie sa incerc si eu 😀

  2. Anca says:

    Eu folosesc masca la fiecare spalare pentru ca mi-am facut parul permanent si necesita o ingrijire speciala. Mi-am luat de la Elseve, cea pentru par deteriorat si cea pentru par vopsit. Sunt bune ambele.
    @Raluca, n-am stiut ca Elseve are leave-in, ia sa caut si eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.