Perfecţiunea e plictisitoare!
January 25, 2012
Azi îmi cumpăr tot felul de creme
January 25, 2012

Cu vilă, fără dragoste

Imaginaţi-vă o casă imensă, cu măcar două etaje, un garaj, o curte imensă cu o grădină superbă şi o piscină pe măsură. Deschideţi uşa de la intrare şi pătrundeţi într-un hol luxos încărcat de glastre de flori şi mici statuete. Treptele ce duc spre etajele superioare sunt drept în faţa voastră, acoperite parţial de un covor roşu.

Şi o vedeţi ! Apare ea, fosta domnişoară, actuala doamnă « inseraţi nume de bărbat bogat şi bătrân ». O tânără superbă, cu părul lung până deasupra fundului, un ten bronzat perfect şi nişte ochi seducători. Coboară treptele graţios, ţinând un pahar de şampanie în mână. Coboară treptele şi se întreabă când va veni soţul ei acasă. Nu este entuziasmată de sosirea lui, doar curioasă. O roade curiozitatea despre locaţia unde o va duce să cineze în seara asta, ce cadou i-a cumpărat în drum spre casă şi dacă florile cu expeditor anonim pe care le-a primit astăzi, erau de la el.

Nu apucă să coboare şi ultima treaptă, că uşa se deschide şi un bărbat la vârsta a doua, îmbrăcat la costum şi cocoşat de muncă, pătrunde în casă. Ochii îi sunt obosiţi şi buzele uscate, dar ţine o pungă de cadou în mână.

Se apropie unul de celălalt şi îşi acordă o tentativă de sărut între îndrăgostiţi. El o iubeşte, ea nu pe el.

Şi-atunci apare întrebarea : oare ea ce gândeşte în momentele acelea ? Şi-ar dori o căsătorie din dragoste sau e fericită aşa, dormind printre bancnote ?

Sursa foto : zeldalily.com

Share

2 Comments

  1. Raluca says:

    Eh…viata e grele, chiar si pentru ele 🙁

  2. Teo Grigorie says:

    Eu cred ca nota de plata le vine oricum si cheltuiala o sa fie in fericirea lor 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.