M-am ”băbit” eu?
August 2, 2011
Dor de ducă
August 2, 2011

Cu sau fără pierce

Vă mai amintiţi de articolul „Cu sau fără sutien”? Dacă până acum am avut o dilemă legată de a-mi face sau nu operaţie de mărire a sânilor, mai nou am o alta: să îmi fac sau nu un pierce. Pe cea cu mărirea de sâni am rezolvat-o, când voi dispune de finanţele necesare voi acţiona.

Pentru că mi-a plăcut atât de mult cum s-a discutat pe marginea articolului trecut, am hotărât să pun şi dilema asta pe blog. Aşadar azi am scris pentru a vedea care este părerea Belvelor şi Belvilor despre cei ce au sau intenţionează să îşi facă un pierce.

Mie mi-a încolţit ideea de când sunt în Danemarca. Aici în special femeile au un pierce. Locul cel mai comun unde se face: nas şi buric. Pentru ele este simbolul independenţei. Pe de altă parte „nu contează cât de lung am părul ci contează cum şi cât gândesc”. Fie că sunt profesoare, medici sau funcţionari la bancă, nimeni nu are nici o problemă cu faptul că sunt posesoarele unui pierce (chiar dacă e unul pentru nas). Evident că nu sunt folosite bijuterii sclipitoare care să te orbescă precum paietele de pe tricourile româncelor. Totul e moderat şi de bun gust de altfel. De multe ori mergând pe stradă m-am gândit că în România toate danezele cu pierce în nas ar fi considerate dezgustătoare. Personal cred că multora le dă un aer de eleganţă, le pune mai bine în valoare.

Eu m-am gândit la un pierce pentru nas, discret. Mulţi mi-au spus că mi s-ar potrivi. Inevitabil mă gândesc şi la reacţii. Cu toate astea mă bate un gând…

Voi ce părere aveţi despre cei care au pierce? V-aţi gândit vreodată dacă aţi purta unul? Cum aţi reacţiona dacă un prieten/pietenă şi-ar face unul?

Sursă foto: flickr.com

Share

4 Comments

 1. Andreea Istrate says:

  Eu am avut 3 pierce-uri, in locuri diferite, in perioade diferite: nas (prima “manifestare” externa a semi-rebeliunii), sub buza (ca “testimonial” al indiferentei) si-n limba (fiindca-mi parea inedit).

  Un pierce in nas cred ca ti se va potrivi. Discret, cum pomeneai si tu.

 2. Irina says:

  Eu nu sunt adepta pierce-urilor, dar nici nu resping pe cei care au asa ceva.

 3. stelele*care*cad says:

  go 4 it!eu am avut si l’am scos a ramas un semn aproape insesizabil.nu e nimic permanent si oricand vrei il poti scoate si comparabil cu operatia e mult mai putin costisitor:*kiss you love

 4. Aurelia says:

  Oare chiar conteaza atat de mult ce cred ceilalti incat nici macar o decizie atat de personala si inocenta nu poate fi luata fara a le fi ceruta parerea? ma sperie gandul ca intr-o zi parearea celorlati ar putea sa-mi afecteze ce am mai de pret -liberatatea de a alege. Draga mea Alexandra oamenii o sa te judece cu sau fara pierce, cu sau fara silicoane, o sa te judece pentru hainele pe care le porti, tunsoarea ta, bijuteriile cu care iti accesorizezi tinuta, ideile pe care le expui… dar oare chiar iti pasa? at the end of the day it’s only you and God and if both of you are happy…who cares about the rest.da suntem parte din societate dar atat timp cat libertatea mea nu ii afecteaza libertatea aproapelui meu nu vad de ce ar trebui sa ii cer aprobarea pentru deciziile care m-ar face fericita. Dupa umila mea parere follow your heart and your dreams, decat sa regreti ceva ce nu ai facut mai degraba inveti dintr-o experienta noua. kisses from far far away

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.