Curățenia în casă: firmă specializată sau ”pot și eu”?
June 8, 2011
Rulou de pește tăvălit prin arahide
June 8, 2011

Crema cu protecţie solară

Vara este anotimpul îndrăgit de cele mai multe dintre noi, dar în acelaşi timp reprezintă perioada care ne dă cele mai mari bătăi de cap. Soarele puternic, căldura excesivă şi transpiraţia abundentă nu sunt tocmai motive de bucurie.

Lucrul care mă îngrijorează cel mai tare în această perioadă este grija pentru tenul meu. Clar, soarele puternic poate fi un factor de agresiune. În acest context, crema cu protecţie împotriva razelor ultraviolete devine „must have”.

Anul trecut am folosit o astfel de crema de la Avene, cu care m-am înţeles de minune. Anul acesta, aş încerca şi altceva, de aceea sunt curioasă: voi ce folosiţi pentru a vă proteja tenul de razele ultraviolete?

 

 

Sursa foto: www.flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

4 Comments

 1. Andreea Popescu says:

  Tot crema de la Avene 🙂

 2. Andreea Marc says:

  Nivea până la moarte 🙂

 3. Ines Prodan says:

  Eu n-am nevoie de astfel de creme. La mine la birou e ok :))

 4. Elena Pribeagu says:

  Ines, bucură-te de aerul curat de afară! :))