Azi împodobesc bradul de Crăciun
December 20, 2010
Testamentul spiritual al lui Gabriel García Márquez
December 20, 2010

Crăciun Fericit!

Vă urez din inimă! Un Crăciun Fericit, cu oameni dragi alături, cu masă îmbelşugată şi atmosferă de sărbătoare. Casa să vă miroasă a brad şi portocale, iar zâmbetul să vă înnobileze chipul.

Crăciun Fericit le doresc şi copiilor din Centrul de Zi Vaslui. Aceeaşi masă îmbelşugată, aceeaşi atmosferă de sărbătoare, acelaşi miros de brad şi portocale. Şi acelaşi zâmbet de fericire.

Anul acesta, pentru micuţii din Centrul de Zi Vaslui, Crăciun Fericit înseamnă o iniţiativă frumoasă care şi-a propus să le redea bucuria şi încrederea în societate, printr-o serie de activităţi culturale şi educaţionale prin intermediul cărora, copiilor li se oferă  nu numai un Crăciun frumos, ci un întreg an de poveste. Aceste activităţi constau în ateliere de creaţie, vizite la muzee, concursuri şi expoziţii,  amenajarea unor spaţii speciale de joacă şi învăţat. Mai multe detalii găsiţi pe blogul acestui proiect: http://uncraciunfericit.wordpress.com/ .

„Unde-s mulţi, puterea creşte”, iar această iniţiativă nu face abstracţie de aceste vorbe. Vă puteţi alătura acestei campanii, luând legătura cu unul dintre iniţiatorii ei:  Nicoleta Sîrbu, Alina Axane sau Crina Coranga (le găsiţi datele de contact pe blog). Luni, 20 decembrie, ora 16:30, în Piaţa Unirii din Iaşi, iar marţi, 21 decembrie, ora 16:30, la Casa de Cultură “Constantin Tănase” din Vaslui, sunt aşteptaţi toţi aceia care vor dori să le însoţească la cumpărături şi să contribuie la cadourile pentru cei 32 de copii ai Centrului.

Sunt sigură că orice ajutor este binevenit şi va fi primit cu un zâmbet de către copiii din acest centru.

Până la urmă, ce e mai frumos decât zâmbetul cald, plin de inocenţă, al unui copil?

Craciun Fericit vă doresc! Vouă şi copiilor din Centrul de Zi Vaslui.

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

1 Comment

  1. lorelaylilu says:

    Da,toti copii au nevoie de un zimbet,de un cadou,dar in primul rind au nevoie de o mama,un suflet care sa ii mingie atunci cind au nevoie,cui sa ceara ajutor si un sfat.Primesc doar de sarbatori citeva atentii,citeva cadouri,apoi ramin singuri.Asa ca mamicilor care aveti suflete mari,dar nu aveti un sufletel linga voi,incercati macar de sarbatori sa luati unul acasa,sa ii aratati ce inseamna un camin,o familie.