ca sarea in bucate
Ca sarea în bucate
March 21, 2016
A fi sau a nu fi educatoare?
March 23, 2016

Copiii și hainele lor de casă

Indiferent de destinația hainelor pe care i le cumpăr Rebecăi, tot timpul caut să fie de calitate. Nu contează dacă sunt haine mai scumpe, cu care iese în oraș, sau haine mai ieftine, cu care stă prin casă sau prin curte. Important e să fie făcute dintr-un material de calitate și, evident, să fie croite bine.

Am văzut că sunt foarte mulți părinți care caută haine ieftine pentru bebeluși. Și pe bună dreptate! La câte cheltuieli ai cu un bebeluș, cauți să faci economie pe cât poți, la orice poți. Și, într-adevăr, sunt anumite haine în cazul cărora nu ai vrea să te doară atât de tare sufletul când se murdăresc. Mai ales că, știm prea bine, copiii au un talent înnăscut în a-și murdări în mod excesiv hainele.

Hainele de casă, cele de curte, pijamalele, lenjeria intimă sunt toate obiecte vestimentare care nu necesită musai etichete scumpe și branduri faimoase. Dar, necesită calitate. De aceea e important să nu renunți la calitate pentru copilul tău, chiar dacă alegi haine pe care nu le scoate în lume.

Și cred că ar trebui să cauți această calitate mai degrabă la hainele de joacă, decât la cele ”de oraș”, pentru că ai nevoie să nu le schimbi după primele purtări. Nu e deloc plăcut să vezi cum copilul își rupe pantalonii între picioare la prima ridicare de picior ca să se cațere undeva. Cum nu e plăcut deloc să vezi cum o cusătură de la pijama se deșiră atunci când cel mic ridică mâinile spre tine, ca să îl iei în brațe.

Am văzut mulți părinți care nu dădeau importanță prea mare hainelor de casă sau de joacă, pe motiv că sunt temporare, de murdărit sau ”de scandal”. Ei bine, atunci când se joacă sau atunci când doarme, copilul are nevoie de haine confortabile, care să îi țină cald în anotimpul rece și care să nu îl supraîncălzească în anotimpul cald. Are nevoie de confort, de calitate, de haine care să dureze în timp.

Copiii au nevoie de haine confortabile și de calitate pe toată perioada creșterii lor armonioase. Însă, cu precădere, bebelușii au nevoie de ce-i mai bun și în materie de haine. Un body potrivit îl va face să se simtă mereu înconjurat de căldura mamei, un pantalon comod îi va permite să se miște în voie, o salopetă cu o cusătură bună îl va lăsa se joace liber.

Așadar, atunci când căutați haine online pentru bebeluși, aveți în vedere neapărat și calitatea hainelor, nu doar prețul foarte ieftin sau personajul de desene animate de pe acele haine!

Foto: 1stfun.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.