Un întreg parlament european se mutã de dragul a douã orașe
May 24, 2014
Ce înseamnă Serviciu Clienţi
May 26, 2014

ContemporanIS – 3 zile de teatru cu artiști de renume

Pasionații de teatru și studenții au motiv de bucurie: a început  ContemporanIS – Festival de Teatru Contemporan. Timp de 3 zile (26-28 mai) publicul se poate bucura de spectacole de teatru, cu intrare liberă.

Ediția a VI-a aduce la Iași pe actorul Alexandru Potocean (4 luni, 3 săptămâni și 2 zile, Nunta mută, Hârtia va fi albastră, Amintiri din Epoca de Aur 1, Luna verde, The way backpeliculă nominalizată la premiile Oscar),  regizorul David Schwartz (România, te pup!; premiul pentru cel mai bun artist tânăr în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Torun, Polonia), actorul Ionuț Grama (nominalizat la Premiile UNITER  în 2009, la secţiunea „Cel mai bun debut”, pentru rolul din spectacolul Cui i-e frică de Virginia Woolf, filmul The Devil Inside). 

Dacă te hotărăști repede, astăzi poți vedea Cel mai frumos roman din lume, regia Alexandra Penciuc, de la ora 17.00, la Teatru FIX.  Iar marți te poți delecta cu Parfum de viață pe un tractor, one-woman-show cu Fatma Mohamed.  Mai multe detalii despre program și invitați găsești pe contemporanis.ro.

Vizionare plăcută!

Sursa foto: ContemporanIS

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.