Cuvintele formează acțiuni.
August 13, 2015
Nu mai am timp!
August 17, 2015

Cinema Bistro şi cel mai bun burger din Iaşi

A fost o vreme în care tot vedeam postări de-ale unui tânăr cugetător, într-un loc necunoscut mie – Cinema Bistro. Azi una, mâine alta şi tot aşa până când mi-am făcut curaj şi-am dat o căutare pe net, să văd şi eu unde este acest loc atât de popular.

Cu prima ocazie, mi-am zis, acolo merg. Aşa că într-o zi mi-am luat prietena de-o viaţă, de mânuţă şi am mers să „bem un suc”. Am descoperit o minunată terasă pe Lapusneanu, cu muzică faină şi ospătari amabili şi zâmbitori şi-un burger VIP. După ce-am stat la taclale ca fetele, am decis că e musai să revin şi să-mi delect papilele cu minunatul sos de gorgonzola şi carnea făcută medium-rare, plus cheesecake-ul demenţial.

Când am stabilit că ieşim cu belvele, le-am promis că vor avea parte de o surpriză cât se poate de plăcută, că deh, îmi făcusem temele. Vinul sec, numai bun de savurat într-o zi de vară, burgerul VIP cu minunatul sos şi cheesecake-ul le-au cucerit pe toate. Ciresa de pe tort au fost paturicile moi de fleece pe care ni le-au adus, în caz că ploaia care tocmai începuse să cadă ne-ar fi fugărit de pe terasă.

Am fost cucerite, ce mai! Să mai spun că am stat aproape 3 ore, într-o joi seară, după serviciu?

Deşi nu mă pricep la făcut recenzii, era musai să dau vestea mai departe. Aşadar, dragilor, dacă până acum nu aţi ajuns pe Lapusneanu şi nu aţi savurat o limonadă (sau un burger – da, ştiu, da-s îndrăgostită de el) pe terasa Cinema Bistro, daţi fuguţa într-acolo. Indiferent de ziua săptămânii!

Garantez!

Sursa foto: arhiva personală

Share

4 Comments

 1. Condurache says:

  Atata de proasta reclama platita?
  Un loc atat de popular ca merge nu stiu ce tanar, si ce sa mai zic de cel mai bun burger din oras. Inseamna ca e primul si singurul probabil. Mergi la Vivo unde sunt cei mai buni si mai sunt vreo doua locuri cu burgeri acceptabili. Carnea la cei de la Cinema e groaznica facuta din resturi luata de pe la un supermarket cred iar chifla e tare si sfaramicioasa .. ce sa mai zic de adunatura din el fara nicio noima :)) Hai sa le facem mai aproape de realitate chiar daca sunt platite :))

 2. Stefan says:

  @Condurache Stimabile, vorbești prostii. Eu am mâncat la Cinema Bistro și șnițelul vienez e formidabil, crocant și fraged. Carnea din burgeri cred ca o toaca pe loc, la cât de suculenta e; gustul e pe măsură aspectului. Păcat de comentariul tău malițios. Ori nu ai fost acolo și te trezești vorbind, ori ești partinitor cu concurenta, ceea as putea înțelege. Cert e ca Cinema Bistro e un loc unde mănânc cu plăcere de câte ori vin în Iași.

 3. Burger Girl says:

  @condurache Noi mergem la Cinema Bistro de s-a deschis si mâncam burgers si Snitel . Din fericire, am văzut in bucătăria deschisă cum se toaca carnea si se prepara șnițelul. Am mâncat si la Vivo si pot spune cu siguranța ca sunt la fel de buni. Apropos de pâine, nu știu unde si ce ai mâncat tu, dar chifla este magnifica. Te aberezi in stil mare.

 4. Smaranda Biliuţi says:

  E amuzant cum repede se gandeste lumea la reclama platita. Tanarul in chestiune e var-miu si crede-ma ca nu am luat vreun ban pe acest articol. La Vivo am mancat si nu mi s-a parut nimic deosebit. Dupa burgerul de la Cinema Bistro, imi plac cei de la Frankly. Oare asta inseamna ca m-au platit si ei ca sa ii laud? 😉

Leave a Reply