Azi mă uit la seriale
April 22, 2013
Pro sau contra ebooks
April 23, 2013

Cine e mai amuzant?

Când eram mică, îmi doream să am mulţi copii – poate vreo 5 sau 6 – şi să fie de toate: şi fete şi băieţi. Apoi am mai crescut niţel, am înţeles de unde apar copiii şi cam ce eforturi sunt necesare din partea unei femei pentru a provoca apariţia unuia care să mai fie şi sănătos şi sprintenel, ca să nu mai zic de eforturile necesare din partea amândurora pentru a-l creşte şi educa mai apoi, aşa că m-am răzgândit: am rămas la unul singur, dar m-am decis că vreau o fetiţă.

De ce nu? Fetiţele sunt mai drăgălaşe, ar zice majoritatea. Alţii mai realişti ar spune că nu contează ce e, căci important e să fie sănătos. Aşa aş zice şi eu, dar cum suntem femei şi ne place să ne irosim timpul uneori proiectând în viitor, chiar şi atunci când nu-l putem controla, îmi place şi mie uneori să mă întreb: ce-aş prefera – fetiţă sau băieţel?

Nu, staţi liniştite, nu sunt însărcinată!

Revenind la discuţia despre preferinţe, de ceva vreme am început, totuşi, să prefer băieţeii. Nu ştiu dacă e de vină faptul că am un nepoţel teribil de drăgălaş din partea vărului meu sau poate m-am uitat prea mult la “Copiii spun lucruri trăznite”, unde băieţeii par să spună lucrurile cele mai “trăznite” de fiecare dată, dar am ajuns la concluzia că băieţeii sunt mai amuzanţi decât fetiţele.

Acum, bineînţeles, mai depinde şi de persoana pe care o moştenesc şi de cum se joacă genele în procesul de “fabricare”, dar eu tot cred că băieţeii sunt mai simpatici. Voi ce ziceţi? Ce aţi prefera?

Sursa foto: worth1000.com

Share

1 Comment

  1. Alexandra says:

    Şi eu tot băiat aş vrea! 😀 Şi dacă e extreeeeeem de cuminte, poate mă mai gândesc să fac şi un al doilea copil, în speranţa că va ieşi fetiţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.