Catia Maxim: ”Eu scriu de patru ani şi încă mă ţine iubirea de scris”
May 18, 2011
Azi mă reapuc de finlandeză
May 19, 2011

Cel mai plictisitor loc pentru shopping de pe faţa Pământului

Există destul de multe lucruri pe care aş putea să le fac pentru a-i satisface nevoia de a avea un prieten de sex masculin, atunci când prietenul ăsta nu este disponibil.

De exemplu, aş putea să mă uit la Star Trek, aş putea să comentez (nu aş putea să garantez că pertinent) efectele vizuale din filmele 3D cu eroi, bătăi şi tot felul de avioane, aş putea să vorbesc cu pasiune despre maşini (asta numai dacă am ceva timp pentru a mă documenta în prealabil), dacă mă forţez, aş putea chiar să mă uit şi la un meci de fotbal. Şi aş putea, dacă este nevoie, să mă uit împreună cu el la diverse femei şi să facem comentarii porcoase.

Însă există un lucru pentru care nu am răbdare nici în ruptul capului să-l fac pe îndelete. Este ca şi cum m-ai picura cu ceară, mi-ai turna picături chinezeşti pe mijlocul frunţii şi ai da drumul unei armate de şoareci peste mine, toate în acelaşi timp.

Este vorba despre un lucru pe care nu l-am înţeles niciodată la bărbaţi. Nu am înţeles cum de au răbdare să petreacă atât de mult timp acolo, ce anume din toate lucrurile de acolo este atât de fascinant şi relaxant, de ce ţi-ai dori să mergi acolo şi să te plimbi şi, mai ales, cum poţi să denigrezi în aşa hal simbolistica sacră a cuvântului “shopping”.

Este singurul lucru la care aş renunţa în oricare moment din zi şi din noapte, încurajându-l să-şi facă o mie de prieteni de sex masculin care să mă salveze pe mine de la aşa o corvoadă.

Mersul în magazinele de bricolaj. DE CEEE?

Sursa foto: Flickr.com

Share

9 Comments

 1. :)) Presupun ca pentru ei magazinele de genul asta sunt cam la fel cu magazinele de pantofi pentru noi. Fascinatie mare, dom’le! 🙂

 2. catalina says:

  da, cred că și ei se gândesc la fel când vin cu noi la shopping. Marius intră în panică atunci când îl întreb între ce și ce să aleg în magazine :))

 3. clamaria says:

  Ei, aici nu pot fi de acord cu tine!
  Iubesc praktikerul, dedemanul, mr bricolaj – desi are preturi mari – si as muri de excitare in ikea de ex. Din pacate nu este si la Iasi dar mi am propus sa merg la Bucuresti.

  E un sentiment super fain sa te uiti, sa alegi, sa pui mina si sa intorci pe toate partile diverse steichere – nu stiu daca asa se scrie – jaluzele, pensule, becuri, sa te holbezi la lustre, la faianta, la parchet! E fain tare!

  Imi place pentru ca acolo pot visa la casa din povesti, ca -mi pot cumpara ghivece si lopatele pentru plantele mele, ca, consortul nu ma grabeste si nu ma intreaba la fiecare 3 minute: ce mai avem de cumparat? mergem? MOOOOR! Aici nu!

  Totusi sint de acord cu ceva: seria star trek rullz iar eu am un nick name din serial :d

 4. Ines Prodan says:

  :)) Ce tare ești. Să știi că eu îl încurajez să-și facă prieteni de ambele sexe pentru astfel de activități.

  Poate organizați o ieșire în grup. Eu o să rămân acasă și o să mă uit la Star Trek! 🙂

 5. Maxu' says:

  Tin sa folosesc acest prilej pentru a oferi un internship de 10 vizite unei domnisoare tinere, cu sau fara obligatii, dechise catre a patrunde misterul Zen-ului oferit de magazinele de bricolaj.

 6. Multumesc Ines ca il lasi pe Max sa mearga in astfel de magazine. In felul asta ma pricopsesc si eu cu cate o ruleta/metru, un ciocan, etc

 7. clamaria says:

  He he, this is fun! :))
  O sa l iau pe stimabilul max in magazine, acum daca avem acceptul tau – acum trebuie sa mi achizitionez lustra, mobila de sufragerie, galerie, draperii, si altele. Totusi, 10 vizite sint cam multe, imi ajung 2-3 ca na, dupa aia it s kinda boring though:))
  Iar cu star trek ul sint absolut pentru, maybe we should do it sometimes!

 8. E normal sa nu intelegem de ce barbatii de langa noi sunt atrasi de genul asta de magazine insa ati omis din discutie un alt tip de shopping… Sectorul IT e raiul barbatilor, nu cred ca nu exista barbati care sa nu ii macine curiozitatea de noile aparitii tehnologice…

 9. clamaria says:

  @ Andreea: Aici nu subscriu si nici prietenul meu.

  El n-are treaba decit cu electronicele din cind in cind, cu it ul doar in cazul in care eu doresc sa-mi iau ceva. In rest, raminem la bricolaj:))

  @ Ines: Prea tare poza:)) L-as lua la mine acasa!