Tu cum ai fi fără limite?
April 25, 2011
Cum te vezi tu și cum te văd ceilalți
April 25, 2011

Ceasul – accesoriul “de suflet”

La capitolul accesorii, mă opresc la ceasuri. Întotdeauna. Mari, mici, rotunde, pătrate, nu contează.

Însă şi aici sunt pretenţioasă. Spre exemplu, nu-mi plac ceasurile colorate, de dimensiuni foarte mari şi accesorizate cu tot felul de ştrasuri care îi dau un aspect ieftin. Le prefer pe cele simple, clasice, care emană o notă de feminitate.

Prefer ceasurile dintr-un motiv pratic: nu pot purta brăţări. Am încercat, dar pur şi simplu nu mi se potrivesc. Şi cum o ţinută cere câteodată un accesoriu potrivit, mizez întotdeauna pe el. Mai mult, ceasul îmi este aliat în lupta contra timpului.

Să nu vă imaginaţi că posed un număr impresionant de ceasuri. Nici vorbă! Am doar unul, a cărui curea albă s-a tocit de atâta purtat. A fost, cum îmi place mie să îi spun, “dragoste la prima vedere”. L-am văzut într-o vitrină şi am ştiut că ne este menit să fim împreună. Şi al meu a fost, deşi mult timp nu am mai avut posibilitatea de a achiziţiona şi alte lucruri “sortite”.

Care vă sunt accesoriile “de suflet” ?

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

7 Comments

 1. Esarfele!

  De orice culoare, din materiale placute la atins, de dimensiuni mari, de multe ori cu model. Le vad ca pe cea mai buna metoda de a accesoriza o tinuta, alaturi de cercei.

  Nu-mi plac cele din matase, cele mici, cele prea sic sau prea elegante.

  Ah, ce bine, Elena, am sa scriu si eu un articol despre cercei in cazul asta 😛

 2. Cerceii! Cum spunea o prietena :”ma simt dezbracata cand ies in public fara cercei.”. Desi ma tenteaza foarte tare si ceasurile. 🙂

 3. si cercei si esarfe 🙂

 4. Andreea Marc says:

  Mie nu mi-a plăcut niciodată să port ceas. Am multe primite cadou care stau în sertar degeaba.

  Accesorii de suflet … păi ar fi unul de care nu mă pot despărți în nici o zi: ochelarii de vedere :)) pentru simplul motiv că nu văd fără ei :p

  Acum revenind la accesorii pe bune, eu sunt topită după inele mari mari mari 🙂

 5. Elena Pribeagu says:

  Şi colorate, colorate, colorate 😀

 6. Georgiana says:

  Suspin de la vederea titlului. Ceasurile (pe langa ochelari, cum bine ai punctat, Andreea) sunt accesoriile mele preferate. La ceasuri se adauga insa si cerceii (la capitolul asta stau mai bine, dar cresc eu mare si o sa-mi fac colectie de ceasuri). 😛

 7. Delia Scafariu says:

  ceasurile cu cadrane patrate. si, newsflash for me, brosele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.