Copilul meu e unic (II): Despre “attachment parenting”
December 12, 2012
Vreau şi eu un prieten băiat – se poate?
December 13, 2012

Ce vreau de ziua mea


Luni e ziua mea. Și cum obișnuim pe Belva să ne spunem direct ce ne dorim de zilele noastre speciale (chiar dacă uneori se întâmplă chiar pe dos), am zis să îmi exprim și eu dorința de anul acesta. Și dacă vă așteptați să vedeți aici o listă lungă de cadouri, îmi pare rău să vă spun că vă voi dezamăgi.

Ei bine, dacă anul trecut am avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere, pentru că Etienne și Belvele mi-au ”copt” o petrecere-surpriză super faină și am avut parte de o zi cu mulți oameni dragi, anul acesta vreau să am … o seară în doi. Am avut o petrecere superbă de Sf. Andrei, iar oboseala de sfârșit de an își spune și ea cuvântul, așa că vreau o seară liniștită, cu povești și glume așa cum știm noi doi, cu un vin bun și o cină delicioasă gătită de Etienne.

Bine, dacă Belvele nu se pot abține nici anul acesta și vor ele să își pună în practică toate ideile creative legate de ziua mea de naștere, vreau să le spun că pe ele nu mă pot supăra niciodată și accept cu bucurie!

Până atunci … a început numărătoarea inversă!

Sursa foto: visualphotos.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

3 Comments

  1. Uite la ea, cum se așteaptă să-i coacem o altă surpriză! Nimic, domnule, nimiiiiiic. Eehehe, te-am obișnuit cu binele de ceva timp încoace, nu?

  2. Andreea Marc says:

    Ce să mai … sunt o răsfăţată, dom`le! :p

  3. carmen says:

    Ce frumoasa dorinta, Andreea! Iti doresc sa se indeplineaasca…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.