Tupeul nu mai e la modă
June 30, 2011
Îți mulțumesc că exiști
June 30, 2011

Ce trebuie să știe o viitoare mămică?

Nu știu dacă e doar în cazul meu, dar foarte multe femei din viața mea sunt însărcinate. Cele pe care le cunosc personal, dar și cele pe care le cunosc prin intermediul altora sau al blogurilor.

Sunt convinsă că cele care sunt deja la al doilea copil știu totul despre sarcină.  Pentru cele care sunt la început, însă, schimbarea poate speria și, ca să nu fie luate prin surprindere,  se documentează de pe site-uri și din cărți despre ce trebuie să mănânce (ținând cont că atât înainte, cât și după naștere hrănește două persoane), rețete pentru copii (pentru momentul când vor putea să diversifice alimentația), dar și despre transformările psihice și fizice prin care vor trece.

Nu sunt persoana potrivită să dau sfaturi în domeniul acesta, deci vă întreb pe voi: ce trebuie să știe o viitoare mămică?

Sursa foto: utilecopii.ro

Share

2 Comments

  1. Andreea Marc says:

    M-am speriat un pic când am văzut titlul ăsta scris de tine. Credeam că ne anunți de marea veste printr-un articol pe Belva 😀

    Nu știu ce ar trebui să știe o viitoare mămică, deoarece nu am gânduri de astea deocamdată, dar aștept și eu sugestiile femeilor care au trecut deja prin această experiență.

  2. Stai linistita, eu sunt departe de marea veste :D, insa multi din jurul meu au vesti dintr-astea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.