Îți spun ce vrei să auzi!
November 8, 2011
Prietenii perfecţi ai unui comunicator
November 8, 2011

Ce să fac să scap de frig?

Sunt așa de friguroasă încât dorm cu șosete flaușate și vara. Sunt așa de friguroasă încât din septembrie dorm cu pijamale flaușate și minunatul fantasticul meu hanorac cu blăniță multă și pufoasă. Mi-e frig permanent. Iarna dorm cu plapumă și pătură și da, am căldură în casă.

Când tastez acum am mâinile reci, sunt învelită până în gât într-o pilotă cu pretenții de plapumă, iar imediat ce termin articolul o să-mi pun al doilea hanorac pe mine.

E frustrat să-ți fie frig permanent, iar atunci când mai sunt și obosită se amplifică totul. Și ca să fie un paradox ironic, că tot îmi place mie ironia, pe atât de tare îmi displace să mă îmbrac gros. Nu dețin, dacă mă credeți niciun pulover sănătos și tot în rochițe mă plimb prin ger.

Ceva remedii, fetelor? Pentru circulație proastă, că haine groase nu vreau 😀

Sursă foto: fashionaddictgirl.com

Share

6 Comments

 1. clamaria says:

  Fa sport in mod regulat! Inclusiv…. sport! :)) Miscarea intareste sistemul imunitar si ajuta si circulatia periferica. Ia niste gingko biloba sau mergi la medicul de familie sa ti recomande niste ceauri/suplimente/ce mai crede el.
  La mine personal, functioneaza cu ceva activitati de curatenie/ordine prin casa si mult ceai. A, bineinteles, si sport… din ala:))

 2. Carmen Gherca says:

  Inainte de a naste primul copil eram la fel. Dupa aceea totul s-a schimbat, nu spun ca nu sunt inca friguroasa dar nici rece ca un frigider nu mai sunt.
  Asa ca… ia in considerare si sfatul de mai sus si se rezolva problema.

 3. chloe says:

  ghimbir…in mancare, sub forma de ceai…plus alte condimente iuti, gen chili in ciocolata 😉

 4. Cătălina Chiuaru says:

  și eu sunt friguroasă 🙁 și am hanorace cum spui tu și păturici 🙂 dar fetele au dreptate, cel mai bine e să ai o ”sobiță” lângă tine. plus ghimbir și ceai!

 5. Cristina says:

  si eu eram mereu toamna-iarna flower power 🙂 dar de anul asta am descoperit polarul, fata de care protestam la inceput, nu, nu si nuu. si inca parca ma sufoc in el, mi.e greu si sa ma misc si greeu ma las convinsa de iubitul meu sa.l pun pe mine cand ies din casa, cu muulta munca de convingere 🙂 dar un lucru e sigur: nu mai vreau cu iarna! masina inghetata, frig la picioare, frig la maini si vant si frig..paturi, manusi, megafular, sosete groase.. noooo 🙂

 6. @Clamaria – Să fac mult sport, deci? :)) Merg pe jos des, cobor o stație de autobuz mai repede ca să fiu sigură că-mi fac norma zilnică, mai fac exerciții acasă.

  @Carmen – A avea un copil nu e o optiune acum, dar e bine e știut pe viitor 😛

  @Chloe – Ghimbir, chilli, chestii iuți, am notat! Mersi frumos.

  @Cătă – Eu risc să răcesc și sobița și tot :))

  @Cristina – Fix așa sunt și eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.