Ghidul misoginului – Mic tratat de calomnii
January 26, 2011
Îndulceşte-te cu nişte nuci umplute
January 27, 2011

Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei

Noi femeile suntem extraordinar de cochete şi îngrijite, sau mă rog aşa ar trebui să fim. Ne place să combinăm culori, accesorii şi diverse elemente de îmbrăcăminte. Am auzit undeva la ştiri acum câteva zile cum că noi românii suntem un popor de oameni prost îmbrăcaţi. Şi aici nu se refereau la faptul că nu purtăm haine scumpe sau de calitate, ci la faptul că nu ştim ce se cuvine purtat la o anumită ocazie.

Şi pentru a nu încurca o întâlnire de afaceri unde trebuie să avem o ţinută business, cu o întâlnire cu prietenii, unde putem avea o ţinută casual, cel mai bine este să avem câte un articol vestimentar potrivit pentru fiecare interacţiune socială.

Sacou/Costum

Un costum business sau măcar un sacou trebuie să fie nelipsit din garderoba noastră, pentru că în mod sigur îl vom folosi la un interviu, la o întâlnire de afaceri sau la facultate la o simplă prezentare la seminar. Alege-ţi ceva clasic sau o croială care să vă avatajeze. Negru sau gri mi se par cele mai potrivite, dar nu puteţi da greş nici cu un crem sau un maro plăcut. Ce nu trebuie să alegeţi sunt culorile puternice precum roşu, mov, verde pentru că nu sunt potrivite pentru o ţinută office. Mai trebuie să menţionez că la costum puteţi alege fie pantaloni, fie fustă, să fie la fel ceva ce vă avantajează.

Cămăşi

Office, casual, sport, depinde de stilul fiecărei femei, însă ne trebuie neapărat câteva cămăşi în garderobă, mai ales office. Eu una sunt înnebunită după cămăşi, şi cred că am cel puţin 10 acasă.

O rochie elegantă

Întotdeauna negrul scoate pe oricine din impas, iar o croială simplă este numai bună. Roşu este de asemenea elegant şi este potrivit pentru evenimente. Ne trebuie neapărat măcar o rochie elegantă în garderobă pentru un dineu, aniversări, nunţi sau alte evenimente mai pretenţioase la care putem să participăm. Sfatul meu este să fie cât mai simplă şi de bun gust, fără paiete, sclipici, sau mai ştiu eu ce.

Jeanşi

Dacă avem un job în care eticheta vestimentară este un „must”, atunci în zilele libere în mod sigur vom dori o pereche de jeanşi. Simpli, trataţi, clasici, largi, pană. Nu contează modelul, însă trebuie neapărat să avem o pereche care să ne definească şi să oglindească personalitatea fiecărei femei.

Un  trening

O femeie care se respectă trebuie neapărat să facă ceva sport, fie că merge la sală, sau aleargă pe terenul din cartier. Aşa că în astfel de situaţii, un trening este numai bun. Pe lângă activităţile sportive, îl putem folosi şi la o ieşire cu prietenii la un grătar sau pentru o excursie la munte.

Lista poate continua bineînţeles. Aşa că vă întreb şi pe voi: ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei?

Share

4 Comments

 1. Andreea Popescu says:

  Din garderoba mea cu siguranta nu trebuie sa lipseasca: pantalonii de munte, bocancii, polarul, tenisi, tricouri de culori inchise, bluze 😀

 2. oana says:

  Hmm…ma gandesc la un halat de baie pufos si niste pantaloni 3/4 🙂

 3. Zâna says:

  Daaa..halat pufos 😡 sunt de acord cu tinee

 4. Irina says:

  Multe rochii :D, nu numai o rochie şi nu toate elegante 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.