Astăzi savurez un milkshake
August 6, 2012
De ce nu pot aprecia și eu o femeie frumoasă?
August 6, 2012

Când un zâmbet este de ajuns …

Ştiţi sentimentul acela când ai o veste super mare şi ţi-e teamă să o dai oamenilor dragi din jurul tău, doar pentru că ţi-e teamă de reacţia lor?

Să vă explic: viaţa îşi urmează cursul firesc, ai deja to do-ul pentru următoarea perioadă şi crezi că nimic nu poate zdruncina calmul mării pe care pluteşti. Cu toate acestea, Universul este de altă părere şi complotează … şi complotează … totul pentru ca tu să fii bine (în cele din urmă).

Evident că lucrurile nu se întâmplă niciodată după propria voinţă şi tocmai de aceea ar trebui inventată o reţetă sau un set de reguli pentru cum să le mânuieşti. Personal, când mi se întâmplă sau aflu ceva care mă influenţează foarte tare, mă panichez. Bineînţeles că este vorba despre o panică nebună, cu tremurat, lacrimi şuvoaie şi mii de ipoteze care mai de care mai trăsnite.

Alternativa este aceea de a respira şi a privi lucrurile cu calm. Uşor de zis, nu? Atunci când oamenii de lângă tine sunt cu adevărat importanţi şi ai nevoie să ştii că te sprijină orice ai face, e cam greu să ţii emoţiile în frâu. Şi totuşi, ai putea fi surprinsă de reacţia lor. Şi vorbesc despre o surpriză uriaşă!

La răscruce de drumuri fiind, am înţeles importanţa oamenilor de lângă mine, iar simplul gând că ei ar putea dispărea m-a făcut să tremur, la propriu şi la figurat. Însă se pare că Universul ştie ce face şi a găsit remediul pentru panica (nejustificată) care m-a stăpânit câteva zile. Un zâmbet a fost suficient ca să înţeleg că viaţa îşi urmează cursul firesc şi toţi oamenii importanţi din viaţa mea înţeleg asta şi sunt acolo. Cine sunt ei? Se ştiu cu siguranţă, se recunosc după zâmbetul lor.

Sursa foto: zaragoo.ro

Share

2 Comments

  1. Andreea Marc says:

    Hai să le dezvăluim oamenilor persoana misterioasă din spatele zâmbetului :))

    Băi, sincer, mă bucur enorm pentru tine şi mă bucur că zâmbetul meu a fost un sprijin pentru tine în luarea deciziilor. Să ştii că zâmbetul meu va rămâne întotdeauna şi va fi aici ori de câte ori ai nevoie de el 🙂

  2. Andreia says:

    cum spuneam, cine se simte … se simte! :))) multumesc inca o data!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.