Astăzi mănȃnc fructe Goji
July 4, 2012
Audrey Hepburn – o poveste excepţională
July 4, 2012

Când job-ul e pasiune…


Ai avut o săptămână grea. Grea, dar frumoasă, presărată cu de toate, zâmbete, planuri, niţică panică, soluţii noi, decizii rapide.

Luni mergi din nou la birou, cumva cu inima strânsă, cu speranţa că nu vor apărea foarte multe necunoscute, dar cu ideea bine înfiptă în creier că va fi o săptămână uimitoare.

Ăsta, din punctul meu de vedere, poate fi un semn clar că job-ul tău e printre pasiunile tale. Ştiu şi voi ştiţi că nu toată lumea se poate bucura de o combinaţie reuşită job-pasiune (sau măcar plăcere).

Însă eu am găsit combinaţia perfectă. Mi-am luat inima în dinţi acum câţiva ani şi mi-am deschis o firmă de training, Crilia, care creşte zi de zi, văzând cu ochii, ajutată şi de crilienii fantastici care pun suflet în fiecare acţiune a lor.

E locul în care mă simt liberă să implementez idei noi, să fac lucrurile altfel decât o fac alţi proprietari de afaceri, să râd cu lacrimi, să mă „ciufuţesc” şi să ştiu că sunt înţeleasă, să fiu surprinsă de idei noi şi provocatoare din partea crilienilor.

Cine a trecut pe la noi ştie că ne place să lucrăm într-un mediu colorat, mediul în care fiecare crilian şi-a lăsat amprenta, că suntem gălăgioşi (am primit şi reclamaţii :P) când finalizăm cu succes un proiect şi că „suntem de pe altă planetă”. 🙂

De fiecare dată când îmi vine să spun „nu mai pot!” îmi dau seama cât de norocoasă pot să fiu să lucrez cu pasiunea vieţii mele şi să fiu înconjurată de oameni jucăuşi.

Mi-ar plăcea să ştiu că mai mulţi dintre noi experimentăm plăcerea de lucra unde lucrăm sau măcar tindem spre asta.

Sursa foto: arhiva Crilia

Share

1 Comment

  1. T&T says:

    Aaa, din pacate cred ca asta e un LUX. Sa faci ceea ce-ti place, ba sa mai si castigi bani din din asta, suficienti cat sa-ti asiguri un trai decent e cea mai buna dovada ca Dumnezeu te iubeste! 🙂 Esti norocoasa (din mai multe puncte de vedere, nu insist 😉 )!
    Dar cred ca majoritatea muritorilor de rand (printre care si eu) merge la serviciu doar pentru salariu si isi desfasoara activitatea in virtutea inertie. Si as mai avea multe de comentat, ca stii ca ma mananca limba (pardon! degetele 😀 ) dar comentariul meu ar putea depasi postul tau si nu e fromos 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.