Azi beau Watermelon Vodka
September 10, 2012
Off the radar!
September 11, 2012

Când concediul nu e chiar concediu


Cu o săptămână înainte de petrecerea Belva, deja bateriile mele erau complet epuizate. Și cum nu aveam cum să mă prezint în asemenea hal la petrecere, m-am hotărât pe ultima sută de metri să-mi iau un binemeritat concediu. Trebuia să fie undeva aproape, ca să fiu în permanență în contact cu organizarea evenimentului și să mă întorc repede în caz de ceva. Și cum nu îmi văzusem buna mea prietenă anul acesta – marea – am zis să trag o fugă pe litoralul românesc.

Am ales Neptun, pentru că de această stațiune mă leagă multe amintiri dragi și știam că e un pic mai liniștită decât celelalte. Dar se pare că norocul nu a ținut cu mine de această dată. În loc de stația Magic FM erau acum Kiss Fm și Pro Fm la maxim, pe plajă enorm de multe familii cu copii gălăgioși, drumul de la hotel pe plajă era ca un bâlci în care toată lumea încerca să îți vândă lucruri ieftine la prețuri exorbitante pe un fundal manelistico-arăbesco-kissfmian. Apă murdară, plajă neîngrijită, personal sictirit, hotel ”la furat”.

Așa că într-o zi am zis să tragem o fugă până la vecinii noștri bulgari și să vizităm stațiunile de acolo. Am regretat amarnic că nu mi-am luat un sejur în Bulgaria. Unu la mână, serviciile erau de zeci de ori mai bune, doi la mână, mă puteam deconecta cu adevărat de toată munca.

Concluzia: m-am întors cu nervi, cu pielea arsă și cu multe lucruri de făcut pentru petrecere. Așadar, la anul nu mai plec nicăieri chiar înainte de petrecere. Și când plec, voi pleca undeva departe. Și poate nu voi mai avea nici o înmormântare imediat după petrecere …

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.