De ce nu îmi place toamna
September 24, 2015
Șoc și groază: desene animate la grădiniță!
September 28, 2015

Când băbătâia vrea să întinerească forțat

Mă abțin, în general, să comentez aparițiile persoanelor publice. M-am abținut (cu greu) și când Mihaela Rădulescu s-a tăvălit prin făină și și-a băgat-o prin toate orificiile sau când i-a spus unei fete de 14 ani că e grasă. Vorba aia, nu sunt nici o fană a ei și nici nu mă interesează ce face, atât timp cât ce face nu are un impact atât de negativ.

Ultima ei apariție care a șocat, a degustat și a stârnit discuții aprinse este faimoasa fotografie în care ea stă aplecată și îi servește drept masă iubitului ei, arătându-și toate cele de pe dedesubturi. Fotografia a făcut repede ocolul internetului și a ajuns inclusiv la emisiuni de parodie din străinătate, care nu s-au sfiit să râdă și cu picioarele de ”tinerica” Mihaela Rădulescu. Supărător nu este că au râs de ea. Supărător este că a fost prezentată ca ”românca Mihaela Rădulescu”. Adică o imagine a româncei trecută de prima tinerețe, care încearcă într-un mod disperat și degustător să pară tânără și atrăgătoare. Și care salivează la fel de degustător de fiecare dată când vede un mascul, de parcă ar mai avea un pic și și-ar trage-o acolo, de față cu toată lumea.

Am citit și comentariile unora la articolele acide despre ea, cum că cei care scriu urât despre ea sunt doar invidioși. Hai să vă explic! În primul rând, articolele astea sunt scrise și de bărbați, care chiar au gusturi la femei și care apreciază o femeie ce nu are nevoie să se dea în spectacol ca să iasă în evidență. În al doilea rând, de ce ai fi invidioasă pe o femeie care arată mult prea mult, care exagerează în atitudine și în comportament și care aduce prejudicii de imagine oriunde merge?

Oameni buni, ador femeile care îmbătrânesc și care știu să rămână tinere. Acele femei superbe, elegante, feminine, care știu să își transpună frumusețea interioară și exterioară deopotrivă în tot ceea ce fac. Să fim serioși, uitați-vă la Jane Fonda sau la Meryl Streep, care emană feminitate și fumusețe chiar și la vârste înaintate. Și Tina Turner cânta în fuste super scurte la aproape 70 de ani, dar făcea show de calitate și nici nu se tăvălea prin făină pentru a atrage atenția. Noah, una e să fii artist desăvârșit și una e să fii… ”divă de Monaco”. Oare așa se petrec duminicile în familie la Monaco? Sau în stratosferă?

Și acum, să o luăm altfel! Înțeleg cum e treaba în showbiz și că trebuie să faci mereu vâlvă ca să fii ”acolo”. Dar uneori e mult prea mult și deja dă în altceva!

Foto: Facebook

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.