Am nevoie de-o provocare!
August 20, 2012
Păi faci poze la copaci?
August 20, 2012

Cȃt de mult contează să ai simţul umorului?

Mă consider o persoană amuzantă, o persoană care are simţul umorului şi care face destule glume bune. Simţul umorului m-a ajutat ȋn multe situaţii să destind atmosfera, să sparg gheaţa sau să mă apropii de cei din jurul meu.

Oamenilor le place să rȃdă. Întotdeauna ţin minte ce i-a făcut să rȃdă şi se ȋntorc plini de dorinţă pentru mai mult. Rȃsul este unul din lucrurile pe care orice om le face cu plăcere. Este un accesoriu căruia ȋi prinde bine oricui şi care se potriveşte oricărei ţinute.

Să ai simţul umorului ȋnseamnă să ai un „survival kit” care ȋţi permite să depăşeşti cu uşurinţă lucrurile dificile ce apar de zi cu zi. Să ai simţul umorului ȋnseamnă să ȋi faci şi pe cei din jurul tău veseli. Să ai simţul umorului ȋnseamnă să faci dintr-un lucru simplu şi nesemnificativ o glumă bună de care să te amuzi ȋmpreună cu ceilalţi.

De cele mai multe ori, oamenii ursuzi transmit o senzaţie de disconfort. Avem cu toţii probleme cu care ne luptăm şi nu mai avem chef să le auzim şi pe ale altora. De aceea, vrem să ne simţim bine, să facem glume, să ne ȋnconjurăm de veselie. Persoanele care ştiu să mai facă haz de necaz uneori şi care nu iau lucrurile ca pe o ofensă personală sunt mult mai plăcute şi mai accesibile.

De aceea, este bine să mai slăbim puţin nodul de la cravată, să ne relaxăm şi să ne mai şi amuzăm uneori. O singură viaţă avem şi uneori este bine să mai luăm lucrurile ȋn rȃs şi să mai lăsăm seriozitatea deoparte. Eu cred că ȋn orice persoană există o doză de umor şi amuzament. La alţii mai bine ascunsă, la alţii mai la suprafaţă. Important este că acest umor trebuie folosit fără a vă fi frică de faptul că aţi putea fi consideraţi neserioşi sau prea „aerieni”. Dozaţi-l cu atenţie şi utilizaţi-l ȋn situaţii potrivite. Şi-o să vedeţi ce bine o să vă simtiţi atȃt voi, cȃt şi cei din jurul vostru.

Voi aveţi simţul umorului? Cȃt de important credeţi ca este acesta?

Sursă foto: zazzle.com

Share

1 Comment

  1. O doză moderată de umor e binevenită în orice situaţie! Cred că simţul umorului este calitatea care te apropie cel mai uşor de oamenii din jurul tău. La mine, cel puţin, funcţionează aşa!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.