Easy virtue
September 29, 2010
Fișa postului pentru El
September 30, 2010

Bun venit în Belva, Andreea!

Imediat după ce am lansat Belva.ro, am primit un e-mail de la o tânără pe nume Andreea Popescu. Îmi spunea că îi place revista noastră și, pentru că este pasionată de scris, ar vrea să se alăture echipei. I-am transmis condițiile, a fost de acord și a început să ne trimită articole.

Ieri i-am publicat cel de-al zecilea articol, motiv pentru care ne bucurăm să spunem în cor ”Bine ai venit în echipă, Andreea!”. Așadar, cu numărul 11 pe tricou, dragele mele, v-o prezint pe Andreea Popescu.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

4 Comments

  1. […] Bun venit în Belva, Andreea! Wed Sep 29, 2010 0:08 am Imediat după ce am lansat Belva.ro, am primit un e-mail de la o tânără pe nume Andreea Popescu. Îmi spunea că îi place revista noastră și, pentru că este pasionată de scris, ar vrea să se alăture echipei. I-am transmis condițiile, a fost de acord și a început să ne trimită articole. Ieri i-am publicat […] […]

  2. ines says:

    Da, da, bine ai venit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.