Al tău, Coriolan – un nou magazin în care să te răsfeți
November 4, 2011
M-am apucat de gătit. Oare mă transform?
November 7, 2011

Brunetă, blondă sau roşcată?

Îmi plac schimbările şi îmi place să jonglez cu diferite look-uri. De-a lungul timpului am avut mai multe nuanţe de păr, ce oarecum s-au potrivit cu diverse perioade din viaţa mea. De la şaten închis, culoarea mea naturală, până la blond, ciocolatiu sau roşcat.

Nu sunt una din acele persoane care nu încearcă o nouă culoare de păr sau o nouă tunsoare de teamă. Personal, cred că nuanţa de păr pe care o ai spune ceva despre fiecare în parte: dacă sunt persoane energice, copilăroase, puternice sau extravagante. De aceea, este foarte important să ne alegem culoarea de păr în funcţie de personalitatea noastră.

Dacă sunteţi persoane spontane şi energice ca şi mine, în mod sigur aţi avut diferite încercări până ce aţi ajuns la culoarea actuală, de care să spunem sunteţi mulţumită. Însă ştim amândouă că asta nu o să dureze prea mult… Aşa că, hai să luăm catalogul de nuanţe şi să încercăm ceva nebunesc!

Voi aţi experimentat mai multe nuanţe de păr?

Sursa foto: tonnerdoll.com

Share

9 Comments

 1. Anca M says:

  Vai, Zana, am trecut prin toate culorile!!! Roscat, negru, blond, saten, iar roscat, iar saten! Am avut doar scurte perioade in care parul meu a ramas in culoarea naturala 🙂 Imi plac schimbarile de look!

 2. chloe says:

  culoarea parului trebuie aleasa nu doar in functie de personalitate, ci si de nunata de baza(cald, rece) a tenului, a ochilor…Dar personalitatea conteaza desigur. Eu una ma simt foarte satena, am mostentit de la ambii parinti (asa ca sa fie sigur ca nu scap 😉 ) albirea precoce si ma vopsesc de aproape 10 ani, dar mereu m-am vopsit in culoarea mea naturala, simt ca ma defineste! Mama mea s-a facut blonda cand a avut prea mult par alb, fiindca era mai simplu si ma gandesc si eu uneori ca din punct de vedere practic are sens…totusi nu stiu daca voi putea face pasul…fiindca eu nu sunt blonda, eu sunt satena… 😉 Daca as fi curioasa sa vad cum imi sta cu alte culori as incerca cel mult o peruca, fiindca oricum m-as simti ‘deghizata’ cu alte nunate

 3. Teo Grigorie says:

  Oh, Doamne, cate culori am avut! La momentul respectiv mi-au placut toate, insa acum, cand ma uit la poze, cel mai mult imi place culoarea prezenta.

 4. Alexandra says:

  Am avut o “perioadă” roşcată şi una castanie, dar most of the time…am fost blondină şuviţată!:D Stilul asta mi se potriveşte şi nu cred că îl voi schimba prea curând.

 5. Raluca Maier says:

  Si eu am fost roscata (a se citi rosie), satena mai inchis, mai deschis, satena cu tenta roscata, blonda mai inchis si mai deschis si acum m-am stabilizat: blond mi se potriveste cel mai bine, ca doar nu degeaba m-a facut mama asa :))

 6. Caty says:

  Ooo da:D imi place articolul! Sa ma laud si eu cu diversitatea culorilor pe care le-am avut in par: visiniu, roscat, portocaliu, blond, brunet, ciocolatiu si doamne cate alte tentative…
  Ma plictisesc repede de parul meu si cum am ocazia, imediat fac o schimbare!
  Seara faina sa ai!

 7. Ines Prodan says:

  Problema este că acum, mai nou, am aflat că trebuie să-ți schimbi și culoarea sprâncenelor, dacă îți schimbi culoarea părului.

  Și eu am avut o grămadă de nuanțe și încă voi mai avea. Odată chiar am vrut să fiu și blondă, dar nu a durat decât o zi :)).

 8. Eu, una, nu am incercat prea multe culori, dar, sincer, eu tind sa optez pentru blond. Din foarte multe motive. 🙂

 9. Júlia says:

  Brunetă sau roșcată, în cazul meu. Îmi plac ambele variante și îmi stă și foarte bine. Momentan sunt brunetă. Până când? Mai vedem… :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.