Există viață după căsătorie?!
February 11, 2014
Războiul sexelor pe Wall Street
February 12, 2014

Blonda cu părul roşu aprins

Blondă. Aşa am fost vreme de mulţi ani, până într-o zi de decembrie, când mi s-a pus pata şi-am decis că e vremea să întineresc.

Ca orice femeie, simt nevoia să mai schimb câte ceva la mine, din când în când. Pentru că îmi place să-mi asum riscuri, am încercat mai tot ce se poate (şi nu-mi face rău, după cum m-a învăţat un înţelept în viaţă) şi am ajuns la concluzia că schimbarea de care am nevoie periodic se poate face foarte uşor jucându-mă cu tunsoarea sau culoarea părului. A chick thing, I know!

În materie de tunsori, le-am cam făcut pe toate: de la tuns scurt gen pixie, la plete lungi de nu le mai puteam prinde cu un singur elastic, tuns drept sau în scări, cu breton drept, asimetric sau fără. Pentru moment, cea mai bună alegere e părul lung simplu, care oricum se aşează cum vrea el, şi pe care-l pot prinde strâns într-un coc.

Rămâne doar culoarea. Fiind blondă în ultimii ani, mulţi oameni au ajuns să mă strige “Blonda” iar mie a ajuns să-mi placă această mică poreclă. Aşa că am ţinut să mă asigur că, în cazul în care îmi schimb nuanţa, nu voi pierde apelativul afectuos. După ce-am primit promisiunile de rigoare, m-am avântat în magazine, în căutarea vopselei care îmi va face cu ochiul.

Auzisem de la o prietenă cât de uşor de folosit este vopseaua-spumă, aşa că atunci când am zărit-o pe raft, m-am gândit că n-ar strica să încerc. Avantajul major al acestui tip de vopsea este textura care o face să se comporte la fel ca un şampon, cu aplicare foarte simplă şi rezultat garantat. Sunt atât de încântată, încât de-acum înainte voi fi blonda cu părul roşu aprins!

Măcar până când voi vrea să mai intineresc o dată 😉

Sursa foto: makeupbyrenren.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.