Vama Veche, fără de pereche
July 6, 2011
Mi-e cam frică…
July 6, 2011

Bloggerii ieșeni participă la Blog Olympics

Eu, așa cum am mai menționat, nu sunt o mare iubitoare a sporturilor, oricare ar fi ele. În schimb, sunt o mare iubitoare a bloggerilor locali, chiar dacă nu am mai fost la un blogmeet de șaptezeci de ani. De asemenea, nici iubirea față de concurență nu mă dă afară din casă, însă, din nou, iubirea pentru bloggerii locali înfrânge orice bariere profesionale :).

Prin urmare, o să vă zic de Blog Olympics, o inițiativă a celor de la InOras.ro, ”ghidul complet de distracții urbane”, conform noii lor poziționări, în parteneriat cu Decathlon Iași.

Evenimentul va avea loc duminică, 10 iulie, începând cu ora 10.00, în incinta bazei sportive a Decathlon Iași, este adresat bloggerilor, în special, dar nu numai și promovează ideea de a face sport, dar și de distracție în aer liber. Se dorește ca acest eveniment să aibă loc în mod periodic, în diverse combinații de sporturi și jocuri distractive. Pentru prima ediție a evenimentului au fost alese două sporturi destul de practicate în orașul Iași, fotbalul și baschetul.

Pentru că echipele sunt deja formate (aproape în totalitate), pentru că știm încă din prima zi de promovare a evenimentului cine sunt căpitanii, dar și pentru că este vorba despre mulți oameni faini la un loc, belvele vă recomandă cu căldură să mergeți, să vă înarmați cu costumele de majoretă și să vă susțineți echipa preferată!

Mai multe detalii despre eveniment puteți citi de pe pagina de Facebook special creată.

Share

1 Comment

  1. Monoranu says:

    Multumiiiiiiiim! >:D< Asteptam Belvele sa ne faca galerie! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.