Ai încercat să TE ierți?
February 2, 2014
Azi îmi fac cârlionți
February 3, 2014

Blind date – varianta modernă

Zilele trecute m-am distrat luând masca observatorului și nu am cum să nu împărtășesc cu voi filmul care mi s-a perindat prin fața ochilor.

Relatarea fidelă a faptelor ia următoarea formă: un grup de trei fete de liceu, una dintre ele vorbeşte la telefon cu un băiat, atitudinea celorlale două în concordanţă cu vârsta – se alintă cu apelative precum proasto!, handicapato!, lasă-mă în pace, nu vezi că vorbesc la telefon? Din discuţia domnişoarei îmi dau seama că vorbeşte cu un băiat, băiat care se afla la 2 metri depărtare pentru că…era vorba de un blind date (tehnologia asta, probabil se cunoscuseră pe Internet). EA îl vede, fac cunoştinţă, el strânge mâna şi cu celelalte două amice, cei doi protagonişti se strâng în braţe. EL-ul, din întâmplare probabil, în cele 5 minute în care a stat în compania celor 3 amice, a vorbit cu alte 3 fete la telefon, denumite amice. Noua Ea, panicată l-a interogat (deja) cine sunt şi de ce îl caută?! Ulterior cei doi noi îndrăgostiţi se iau de mână şi merg la plimbare.

Partea frumoasă însă, de acum începe … Cele două „prietene” (însoţitoarele) rămase au început să „dezbată” (bârfească) subiectul: el este urât, nu îmi place, unde s-au dus că nu îi mai văd, au plecat să se „lingă”, ai văzut că a vorbit la telefon cu altele?, ai văzut cum s-a comportat?, vreau şi eu un iubit, dar eu puteam să fiu cu X dacă vroiam, ăla de pe scară se dă la mine dar eu nu vreau să fiu cu el, ăla mă caută dar mie nu îmi place, uite-i că vin, fă-te că nu îi vezi, uite se ţin de mână, hai să mergem că e târziu…şi lucrurile s-au terminat brusc pentru că domnişoarele trebuiau să fie la ora 8 acasă şi s-au cărat.

Aşa arată pentru generaţia Justin Biber un început de relaţie a la blind. Ce distracție, ce mișto!

Sursă foto: bubblews.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.