Gânduri la malul mării
August 31, 2015
Prima zi de grădiniță, din perspectiva educatoarei
September 1, 2015

Belva și eu: poți să fii orice îți dorești

 

Aș putea spune că o cunosc pe Belva de când era o idee. Nu știu câți își mai amintesc de Yahoo360!, primul concept de blogging, dar cam atunci am făcut cunoștință, oarecum, via internet cu omul din spatele a ceea ce citiți voi acum, cu Andreea.

Încă n-am reușit să ne întâlnim față-n față, după atâția ani.

Am primit cu mare drag, surpriză (și da, uimire) invitația de a face parte din echipa Belva și de a scrie. Uitându-mă în urmă, nu-mi vine să cred ce aberații puteam să scriu, probabil atunci când nu ma vizita inspirația. Erau totuși momente din viață, momente care mă fac să zâmbesc.

Îmi amintesc și acum ședințele de redacție, ca să zic așa, ținute pe mail  (încă nu fusese creat grupul de facebook), alegerea și împărțirea subiectelor, “turele” pe publicarea articolelor (da, nici nu programarea articolelor în wordpress nu era), propunerile de subiecte de la primii cititori Belva, articolele sponsorizate, eheei și câte și mai câte.

Și zâmbesc, deși în ultimul timp nu am mai contribuit prea mult la lumea Belva, nu mi-am mai spus off-ul despre ce văd în jurul meu și mă supără, n-am mai avut dar nici nu mi-am mai făcut timp.

Chiar și așa, pentru mine Belva înseamnă:

1.feminitate – chiar dacă suntem mai băiețoase uneori

2.prietenie – sprijin, moral ridicat atunci când ai mare nevoie și mai ales zâmbete

3.sinceritate – articole trăite, personale, nu doar bazate pe studii

4.femei puternice – zâmbitoare, sincere, cu minți deschise

5.generozitate – sprijin fără a aștepta ceva în schimb

și mai ales o altfel de revistă online, cu articole inspirate din viața personală. Îmi vine acum în minte melodia interpretată de Desiree: “You gotta be” și cred că definește cel mai bine ceea ce înseamnă Belva !

Share
Nancy Samargiu
Nancy Samargiu
Lumea din detalii. Detaliile din oameni. Dacă vrem să schimbăm ceva, să privim întâi în noi. Scriu despre ce simt, văd sau mă provoacă: societate, hobby-uri, origini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.