Îți mulțumesc, draga mea prietenă
May 18, 2011
Catia Maxim: ”Eu scriu de patru ani şi încă mă ţine iubirea de scris”
May 18, 2011

Belva la The Beat of (he)art!

Când Belva a primit invitaţiile pentru acest eveniment, Mădă și Zâna au sărit ca arse că neapărat trebuie să meargă. 😀 La ora 18:00 am intrat cu inima plină de fericire la Casa de Cultură a Studenţilor, unde timp de 2 ore şi jumătate aveam să ne bucurăm de teatru, dans şi muzică. Întreg evenimentul a fost prezentat de Pavel Bartoş, care a fost fabulos, glumele sale stârnind hohote de râs în rândul publicului. Pentru că da, este  prezentatorul “cel mai frumos, înalt și deștept”. Noi, Belvele, mai aveam un pic și-l luam cu totul acasă.

Momentele din cadrul evenimentului au fost foarte bine pregătite, toate trei fiind apreciate prin aplauze furtunoase din public. Fiecare din cele trei momente a fost deosebit, dar Zânei i-a plăcut piesa de teatru în mod special.

Am aplaudat la scenă deschisă copiii din trupa de dans Quasar care au dat un exemplu și au donat fiecare câte un leu pentru cei cu dizabilități, precum și povestea de viață a doamnei Mihăilă, mama unui copil cu nevoi speciale ce ne-a povestit o frântură din experiența sa.

Felicitări organizatorilor, aţi făcut o treabă excelentă şi ne simţim onorate că am fost alături de voi la acest eveniment!

A mai fost cineva acolo? Cum vi s-a părut ?

 

Share

4 Comments

  1. clamaria says:

    Eu am fost si am stat o ora jumatate dar mi s-a parut demential!
    Si mai demential mi s-a parut faptul ca au raspuns evenimentului foarte multi tineri, sala era plina. Bravo Iasi si la mai multe eventuri de acest gen!

  2. Chiar au fost mai multe evenimente de genul acesta in ultima vreme. Numai eu am fost pe la vreo 2 dintre ele. Si ti-a placut si tie de Pavel Bartos asa cum ne-a placut si noua?:D

  3. clamaria says:

    E super tipul si am sa ma mai duc la evenimente de acest gen, daca le prind!

  4. […] Moldova. De asemenea aş vrea să le mulţumesc din suflet fetelor de la Belva pentru prezenţă şi […]