Mamă sau viitoare mamă?
March 25, 2013
Azi mă uit la The Voice
March 26, 2013

Azi sunt o Belvă

Colony1

În ultimul an am avut tot felul de activități, care de care mai diverse și mai mâncătoare de timp și energie. Încetul cu încetul, am lăsat în aer tocmai cel mai de suflet proiect al meu – Belva. Mi-am canalizat energia pe proiecte și campanii și am lăsat Belva ”să curgă” de la sine. Am uitat să îi acord ”copilului meu” îngrijire 100%, deși am promovat în fiecare zi atitudinile belvistice. Azi click-ul s-a declanșat și mă întorc la activitățile care îmi aduc satisfacție deplină, care fac ceva pentru mine și care mă determină să excelez în tot ceea ce fac.

Am creat o comunitate minunată de femei minunate, care merită tot ce e mai bun. De aceea, ne-am adunat ca între fete, la o cafea, o bârfă și o ciocolată și am hotărât să dăm un refresh la Belva. Am început deja să punem țara la cale, iar entuziasmul și creativitatea își spun cuvântul cu tărie. Pentru că vrem să fim în fiecare zi mai bune și să facem o schimbare în bine pentru noi, pentru voi, pentru Belva. Iar schimbarea trebuie să vină de la fiecare dintre noi.

Așadar, din aprilie punem în practică toate ideile pe care le avem și nu ne mai permitem să uităm de noi, ca femei, ca Belve! De azi, planificăm! De azi, redevenim Belve!

Coz` I am back and ready to Belva!

Sursa foto: torc.ie

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.