Dacă ești femeie, ești proastă.
February 19, 2014
Alimente sănătoase, pentru un corp sănătos
February 19, 2014

Azi savurez cel mai bun ecler

Una dintre marile mele plăceri în materie de dulciuri sunt eclerele. Mi-au plăcut încă din copilărie. Cele moi, cu cremă delicioasă de vanilie și cu ciocolată deasupra, care te fac să îți lingi degetele, să zâmbești și să îți mai dorești cel puțin unul.

Anii au trecut și eclerele au început să își schimbe gustul, fie pentru că unele cofetării au ales să renunțe la ingredientele de calitate, fie pentru că unele nu știau să le facă cum trebuie. Și după ani de zile de căutări, am găsit în sfârșit cele mai bune eclere din oraș, de care nu mă mai pot sătura și pe care le laud în tot ”târgul”.

Unde găsești cele mai delicioase eclere din oraș? Ei bine, la Cuptorul Moldovencei, în spate la Billa Gară, unde Nicoleta cea zâmbitoare și plină de energie pozitivă te așteaptă cu produse făcute ca la mama acasă, după rețeta tradițională.

Gata, fug la Cuptorul Moldovencei!

Sursa foto: Cuptorul Moldovencei

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

3 Comments

  1. md says:

    Eclerul asta este primul like din ultimele luni pe care-l dau la o poza cu mancare si in general privesc chiar cu putina ostilitate fotografiile de gen postate pe fb .
    Dar eclerele sunt punctul meu slab in materie de dulciuri si daca-i cu unt si nu cu margarina il voi testa foarte curand

  2. Asa e si la mine. Iar astea chiar sunt de-li-cioa-se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.