Pârjoluțe ușoare la cuptor
March 14, 2012
Mai vreau un proiect internaţional!
March 14, 2012

Azi port ciorapi colorați

După cum probabil v-ați dat seama deja, eu sunt un mare fan al culorilor. Îmi plac rochițele colorate, unghiile colorate, pantofii colorați, mănușile colorate, eșarfele colorate, inelele colorate, post-it-urile colorate, florile colorate, agrafele de birou colorate.

Dar, ultima mea obsesie este cea cu ciorapii colorați.

Despre ciorapii colorați am impresia că sunt metafora optimismului și arma perfectă în lupta pentru sfidarea vremii. Pot să înveselească orice fustă neagră și pot fi pata de culoare de care ai nevoie pentru a-ți exprima personalitatea.

Oriunde zăresc o pereche de ciorapi colorați, nu mă gândesc de două ori înainte de a-i cumpără și nici de două ori înainte de a-i purta și constat cu plăcere că am reușit să-i transform într-unul din elementele mele de identificare. Îmi place când cineva îmi spune că a văzut o pereche de ciorapi colorați într-o vitrină și imediat s-a gândit la mine.

Voi ce obsesii colorate aveți?

Sursa foto: thejoyoffashion.blogspot.com

Share

5 Comments

 1. Si mie imi plac foooarte mult culorile, insa rochitele si cercei colorati sunt cele mai mari obsesii.

 2. clamaria says:

  Te invit sa-mi vezi colectia de ciorapi colorati si cu model! De prin toate excursiile mele mi-am luat cite un suvenir colorat de acest fel, ii iubesc si ii ador!

 3. Andreea says:

  Clame de par colorate, bentite, lenjerie intima si sosete colorate:D ciorapii colorati imi plac si mie doar ca nu am ajuns inca la stadiul de obsesie:))

 4. Eliza says:

  Vai, am şi eu o pereche de ciorapi verzi. Îmi plac atââââââât de mult. 😀

 5. MihaelaC says:

  Ciorapi verzi, albastri (2 nuante diferite), rosii, mov. Si toate perechile mi-s dragi si le port cu placere. Ai dreptate, da o nota de culoare cand ii porti.

  Cu siguranta pe viitor imi voi completa colectia si cu alte culori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.