slabit
Cum m-am pus pe… ”slăbit”
August 24, 2015
E ok să nu vrei copii
August 26, 2015

Azi nu va fi o zi rea

stres

Unele zile îți pot pune răbdarea la încercare oricât ai fi de calm. Cum astrele nu prea s-au aliniat pentru mine zilele astea, m-am uitat în oglindă și am început să număr firele albe nou-apărute din cauza stresului. Câteodată nu pot să mă relaxez pur și simplu, deși sunt unele lucruri pe care nu am cum să le controlez.

În zilele mele rele mă enervează traficul, oamenii, birocrația, căldura, ploaia, lipsa vreunei piese vestimentare, deși dulapul e doldora de haine. În zilele mele rele nu-mi place fața încruntată din oglindă și nici faptul că planurile mele de acasă nu coincid de fapt cu realitatea. În zilele mele rele nu-mi place nici de pisica de acasă care tocmai atunci se hotărăște să facă vreo poznă.

Prin urmare, am decis că astăzi nu va fi o zi rea, din contră. Astăzi am ales să zâmbesc, indiferent de vreme. Astăzi am ales să accept că există situații și lucruri pe care pur și simplu nu le pot controla, deci ce rost ar avea să mă stresez? Astăzi mă voi bucura de viață, de oamenii din jur, de ziua de marți și mai ales de situațiile dificile.

La urma urmei, mâine e o nouă zi!

Foto: astrodeva.wordpress.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.