Nudul feminin
November 12, 2010
Pancakes
November 12, 2010

Azi nu fac nimic

Da, ați citit bine. Știu că e împotriva ideiii de femeie activă, care aleargă de colo colo ca să rezolve treburi, însă și femeia asta e om și are nevoie de odihnă. Așa că azi m-am decis să stau. Degeaba. Pur și simplu.

Uit complet de curățenie, de făcut mâncare, de activitățile de la job și de lista lungă cu TO DO, închid telefoanele, trag jaluzelele și mă bucur de liniște.

Mă trezesc mai târziu ca de obicei, mănânc în pat, deschid după multă vreme televizorul dimineața, mai dorm un pic, mai citesc o carte, mai ronțăi ceva, eventual și ceva dulce interzis în zilele obișnuite și uite așa lenevesc toată ziua în pat.

Simt cum corpul meu refuză pur și simplu să facă orice mișcare și am un zâmbet larg când îmi dau seama că am îndrăznit să las toate treburile deoparte și am decis să nu fac absolut nimic. Casc, mă întind și zâmbesc satisfăcută. Azi nu fac nimic.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

7 Comments

 1. […] Azi nu fac nimic Fri Nov 12, 2010 0:03 am Da, ați citit bine. Știu că e împotriva ideiii de femeie activă, care aleargă de colo colo ca să rezolve treburi, însă și femeia asta e om și are nevoie de odihnă. Așa că azi m-am decis să stau. Degeaba. Pur și simplu. Uit complet de curățenie, de făcut mâncare, de activitățile de la job […] […]

 2. Axlandra says:

  Pe mine când m-apuca lenevitul… mă ţine măcar vreo 2-3 zile. Iar postul tău a picat la ţanc, căci acum sunt în perioada de hibernare şi n-am niciun chef să mă dau jos din pat.

 3. Andreea Marc says:

  De asta l-am și pus vineri … ca să dureze tot week-endul :)))

 4. Irina says:

  Oricum nu faceam nimic…important :))

 5. Georgiana says:

  Andreea, nici nu stii cata nevoie am cateodata de “nimic”! Iar week-endul acesta chiar o sa ma rasfat cu un pic de “lene” 😛

 6. Gabriela says:

  Exact asta am facut si eu azi si ieri. Am dormit. Am citit. Am stat. Ma incerca o racelea care imi dadea dureri de cap. Nu mai faceam fata la servici, ma miscam “in reluare”, ma saturasem de ore si de seminarii si de asta mi-am permis ieri sa “chiulesc” la doua dintre ele. Acum stau, ascult radio, dorm, citesc … Ma refac.

 7. Andreea Marc says:

  Te salut din pat și te felicit pentru alegere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.