Voi cum vă îngrijiţi părul?
October 14, 2011
Teenage Dirtbag – filmul care mi-a stricat weekendul
October 17, 2011

Azi merg la Ikea!

Vai, deci e ca și cum i-ai da drumul unui copil într-un magazin de dulciuri sau sormii într-un shop Converse sau lui Marius într-un Smyths. Nu ai cum să ieși din Ikea fără să cumperi ceva. Deși mergi cu o listă, este inevitabil să nu găsești ceva de care ai nevoie prin casă.

Deși pentru unii nu e chiar sinonim cu ideea de calitate, Ikea are produse destul de ieftine, foarte drăguțe și utile. Și cui nu îi place să aibă lucruri frumoase prin casă?

Lasând plăcerea deoparte, uneori chiar ai nevoie de unele obiecte: o lampă, un covor, vase și tacâmuri. Mai ales când te muți la casă nouă. Așa că, merg la Ikea să caut ce mai am nevoie.

Cu listă bineînțeles, de la care încerc să nu mă abat. Nu promit nimic, firește! Chiar în cazul (absurd) în care nu ai avea nevoie să cumperi nimic, Ikea e o experiență benefică, culturală chiar.

Vouă vă place Ikea?

sursa foto: flickr.com

Share

5 Comments

 1. Andreea Istrate says:

  Ikea, daaaa! Ikea este singurul context in care cumpar, cumpar, cumpar, fara a trage cu ochiul in portofel.

 2. clamaria says:

  Eu stiu ca in Iasi nu e Ikea… sau este? 😀
  Daca ar fi, sigur as merge cu maaaaaaare regularitate!

 3. Andreea Marc says:

  Cătălina e momentan în Danemarca 🙂

 4. Georgiana Vieru says:

  Daaaa, si eu iubesc Ikea mai mult decat magazinele de pantofi chiar! E un rasfat sa merg acolo, sa studiez fiecare obiect in detaliu si sa ma gandesc care s-ar potrivi mai bine in casuta mea! Si nici mancarea la Ikea nu e de neglijat! Ati incercat piftelutele cu dulceata? Sunt geniale!

 5. Catalina says:

  pifteluțe cu dulceață nu, dar am încercat peștele de la ei și bineînțeles hot dog-ul 🙂
  nu este în Iași, este la București 🙂 mna, m-am gândit că poate nu e un răsfăț care se aplică la 100% dintre cititoare, dar poate fi unul la un moment at și merită luat în considerare! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.