Tu ce faci cu mâinile tale peste o lună?
October 2, 2014
Da, sunt o mamă bună!
October 3, 2014

Azi merg la FILIT

FILITDacă aș putea aș participa la toate evenimentele FILIT și mă simt entuziasmată de câte ori mă uit peste programul lor. Cititoare pasionată cum sunt, nu m-aș mai sătura de ascultat ce au de spus scriitorii participanți și aș avea și o groază de întrebări care îmi stau pe buze de fiecare dată când termin de citit o carte cu adevărat bună.

În cazul în nu ați aflat încă, deși mă îndoiesc, Festivalul Internațional de literatură și traduceri de la Iași a luat startul încă de alaltăieri și va dura până duminică, inclusiv, deci aveți suficient timp să ajungeți la oricare dintre evenimentele organizate în cadrul festivalului. Intrarea este liberă la oricare dintre ele, deci nu vă trebuie decât puțin timp în care să vă doriți să respirați un aer ceva mai artistic, mai boem sau mai clasic, după preferințe.

Prin urmare, astăzi merg la FILIT. Încă nu m-am hotărât dacă voi participa la Romane pe văzute, Literatura pe scenă sau la Concertul simfonic. De fapt mi-e foarte greu să mă decid. Pe de altă parte mi-aș dori să o cunosc și pe Herta Mϋller pe care o admir sincer.

Dacă și voi sunteți la fel de nehotărâți ca mine mai aveți timp să mai consultați programul FILIT și să alegeți după pofta inimii. Bucurați-vă de literatură, muzică și toamnă!

Sursă foto: filit-iasi.ro

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.