Știu unde plec în vacanță … la anul
September 27, 2011
Musaca – rețetă pentru burtici pline
September 27, 2011

Azi mănânc pizza Margherita

Eu mănânc puţin, deşi atunci când îmi este foame las impresia că aş mânca orice, în cantităţi industriale. Şi mai mereu se întâmplă să mă satur repede şi să las aproape tot în farfurie. Acest lucru nu este valabil şi în cazul pizzei Margherita, pe care am grijă să o savurez până la ultima îmbucătură.

Aş mânca acestă pizza oricând, oriunde, în cantităţi mari. Cel mai mult mă încântă faptul că o pot mânca cu mâna, pot simţi blatul fierbinte şi crocant. Şi mirosul de roşii şi busuioc…mmm.

Astăzi m-am hotărât să mă răsfăţ cu o pizza Margherita. Să nu credeţi că o să mă bucur singură de acest răsfăţ. Îmi place să împart mâncarea :).

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.