Relații fără termen limită
April 11, 2011
Zâmbetul pornește de dimineață, cu un mic dejun creativ
April 11, 2011

Azi mă uit la The Apprentice

Eu, de obicei, mă uit la seriale ”ușurele”, din alea cu adolescenți și cu dramele lor, pentru că mă uit seara, pe la ora 11, și am nevoie de ceva care să mă facă să adorm, nu ceva care să mă facă să gândesc prea mult.

Totuși, am început să mă uit în timpul zilei la The Apprentice. Și am continuat și seara, ceea ce mi-a mutat ora de somn de la 00.00 pe la 01.30.

The Apprentice este un reality show care îți pune mintea la contribuție, te face să găsești și tu strategii de marketing împreună cu concurenții, te face să vezi noi idei sau, după caz, să îți dai seamă că tu, totuși, nu ești un atât de prost profesionist, având în vedere că alții care au tot felul de Havard-uri terminate pot gândi o reclamă porno pentru un gel de duș Dove.

Pentru că eu, totuși, am avut parte de o paletă destul de limitată de stiluri de leadership, am descoperit altele, datorită acestei emisiuni; unele din care aș putea învăța și eu câte ceva și apoi pune în aplicare și altele de care îmi vine să fug cât pot eu de repede și cât pot eu de departe.

Ceea ce mă impresionează de fiecare dată, este că, până la urmă, niciodată nu este vorba despre binele echipei, ci despre binele individual. Oare așa să fie?

Sursa foto

Share

3 Comments

 1. Mihaela says:

  Si eu sunt fan. 🙂 Acum ma uit la ultimul sezon, Celebrity Apprentice.
  Aia cu reclama Dove a fost prea tare. :))

 2. Andreea Marc says:

  Love it! Love it! Love it! Și da, îl vreau și eu 😀

 3. Georgiana says:

  Uuuuu, pare interesant! O sa incerc sa-l gasesc! Mai ales ca e “din domeniu” :D.