FEMEIA care încă mă inspiră
April 22, 2013
Cine e mai amuzant?
April 22, 2013

Azi mă uit la seriale

seriale

N-am fost niciodată pasionată de seriale şi ori de câte ori am început să mă uit, fără să vreau, la câte un episod dintr-unul, la cineva acasă, pentru că se uita altcineva, am sfârşit prin a uita curând de el şi a lăsa continuarea să fie vizionată de altcineva.

Am spus mereu că serialele nu sunt pentru mine, că mă plictisesc mult prea uşor şi încă nu s-a inventat serialul capabil să-mi menţină interesul pentru mai mult de 5 episoade unul după altul.

Şi m-am păstrat pentru filme, căci bune sau rele – am zis eu – măcar ajung la concluzie mai repede: a meritat să-mi pierd 2 ore din zi sau nu?!

Asta până când, de curând, am dat peste un serial care m-a făcut să-mi dau un pic ideile peste cap, cu certitudini cu tot. S-a întâmplat tot la fel ca de fiecare dată: altcineva se uita, am aruncat şi eu un ochi, apoi doi, apoi m-am aşezat şi eu pe canapea să văd mai bine, apoi m-am uitat la un episod, apoi la încă unul.

Toate bune şi frumoase, până când m-am trezit la mine acasă, fără altcineva în jur care să se uite la acelaşi serial, căutând de zor episoade pe internet. Când m-am văzut plină de nervi şi gata să explodez când nu aveam codecurile necesare, nu se descărca destul de repede episodul sau mi se bloca vizionarea, atunci am ajuns la concluzia finală: am găsit acul pentru cojocul meu – cel puţin în materie de seriale.

Curioase cum se cheamă? E vorba de Shameless (ăla din US, căci cel din UK pare o variantă “light” şi mult mai puţin capabilă să mă aducă în acelaşi stadiu de încântare), un serial despre o familie disfunţională, cu 6 “copii”, unii mai puţin copii decât ceilalţi, de vârste total diferite, cu o mamă dispărută prin lume şi un tată alcoolic.

Restul nu se poate explica în scris, aşa că vizionare plăcută!

Sursa foto: generatormeme.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.