Perfectul compus
January 5, 2015
Salvează-mă!
January 6, 2015

Azi încep din nou să scriu

Nici nu îmi vine să cred că au trecut aproape 2 luni de când nu am mai scris. De 2 luni nu am mai deschis laptopul pentru a scrie un articol, de 2 luni îmi notez idei și schițe prin telefon sau prin agendă, dar nu am dat curs nici uneia. După agitația din campania electorală, am decis că e cazul să iau o mică pauză, să mă liniștesc, să îmi încarc bateriile și tot așa. Dar nu am stat degeaba! Pe lângă timpul minunat pe care l-am petrecut alături de familia mea, am pus la punct un plan detaliat pentru 2015, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Și cum 2015 a început deja, zic să îi dau bice!

Unul dintre punctele din planul meu de bătaie îl constituie și revenirea din vacanță a Belvelor, care deja s-au înarmat cu multe povești pentru noi articole belvistice. Ușa noastră e mereu deschisă pentru Belve noi, așa că, dacă vrei să ni te alături, dă-ne un semn!

Până atunci, eu am făcut primul pas: am deschis laptopul, mi-am turnat un pahar de vin și m-am apucat să aștern din nou cuvinte pe tastatură. Ce va ieși? Ei bine, aveți tot anul la dispoziție să aflați, pentru că va fi unul plin, plin, plin și nu va da nici o clipă pe dinafară!

Lectură plăcută și un an cu multe zâmbete să aveți!

Sursa foto: shutterstock.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.