Cu vilă, fără dragoste
January 25, 2012
Păsări de zi și de noapte
January 26, 2012

Azi îmi cumpăr tot felul de creme

Mi se întâmplă uneori, în special în zilele în care cheltuiesc nesimițit de mulți bani, să mă cuprindă așa un mare chef de a-mi cumpăra tot felul de creme.

Și atunci întru într-o farmacie, de obicei Plafar sau altceva de acest gen, și mă duc țintă la rafturile cu creme. În situații ca aceasta, nu-mi place să fiu deranjată de nici o vânzătoare care își dorește să mă ajute pentru că nici eu nu știu exact ce vreau, dar știu sigur că îmi voi cumpăra foarte multe lucruri.

După ce analizez în detaliu fiecare cremă expusă pe raft, fiecare ingredient și fiecare denumire, după ce mai descopăr câteva probleme pe care pielea mea le-ar putea avea și de care nu am fost conștientă înainte să ajung în fața raftului cu pricina, iau hotărârea de cumpărare. După cum puteți observa analizându-mi comportamentul, oamenii de marketing m-ar adora dacă m-ar cunoaște personal; sunt consumatorul perfect, fața mea este pe rezultatele fiecărui studiu de piață derulat vreodată.

Ultima oară mi-am cumpărat o cremă care destresează pielea stresată a feței iar acum, mai nou, sunt obsedată de soluții pentru fixarea machiajului.

Voi ce creme v-ați cumpărat în ultima vreme?

Sursa foto: Medcoline.com

Share

1 Comment

  1. Hmmm, daca spun ca in ultimul timp folosesc doar produse de la Shoppiness suna a reclama, nu? Dar, in apararea mea, eu le foloseam cu mult inainte de a le comercializa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.