Orez aromat
February 18, 2014
Dacă ești femeie, ești proastă.
February 19, 2014

Azi ies cu fetele

M-am trezit cu zâmbetul pe buze. Mi-am ales cu atenție ținuta, mi-am pus blush-ul în geantă ( doar în 1/2 din cele 7 zile ale săptămânii îl folosesc) și-am plecat spre job. Știam că după cele 9 ore de muncă m-așteaptă un răsfăț de pomină.

Azi mă văd cu fetele. E stabilit din timp, notat în agendă, cu alarmă pe telefon și cu 2 sms-uri-reminder pe parcursul zilei (după cum se observă, ne-am luat toate măsurile de siguranță pentru a fi prezente în formulă completă).

Azi mă văd cu fetele. După o lungă perioadă de timp, copleșite de șirul întâmplărilor de zi cu zi, facem schimb de stări, ne tachinăm în reprize, ne îmbărbătăm pe rând.

Așa-i că nimeni din cercul vostru de prietene nu vă judecă pentru kilogramele în plus sau în minus, pentru shopping-ul excesiv, pentru ciocolata din geantă, pentru zilele neproductive de la muncă, pentru dezordinea din casă, pentru șirul nopților în care adormi doar după 1-2 pahare de vin roșu? Pentru dezechilibrul emoțional – vreau/nu vreau s-aibă barbă, vreau/nu vreau să locuiesc aici? Așa mi-s fetele; mă tolerează cu toate cele de mai sus, plus-minus altele.

Cin cin, fetelor! Abia aștept să ne vedem cu toatele.

Sursă foto: misteryreaderscinc.blogspot.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.