Meniu complet de la prima întâlnire?
January 27, 2014
Ești o amazoană?
January 28, 2014

Azi gătesc cu Horia!

Nu, nu e cu Brenciu. Am trecut și de etapa aia. Acum am trecut la un alt Horia, unul mult mai simpatic și mult mai talentat – Horia Vîrlan, bucătarul vesel de la ”Cireașa de pe tort”, mereu cu o replică la îndemână.

Cum nu sunt o gospodină desăvârșită, ci doar o exploratoare periodică în bucătărie, m-am gândit să îmi aloc o zi de creație culinară, în care să mă joc cu ingredientele și să le dau forme pe care nu le știam înainte. Așa că am zis să invit în bucătăria mea un oaspete mai priceput în ale gătitului – Horia Vîrlan! Evident, prin cartea lui – ”Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai puțin românești”.

Îmi place cartea asta pentru că explică într-un mod simplu ce ai de făcut, plus cât de greu este să faci și cât de costisitor. Mai mult, primești sfaturi și ponturi de care chiar ai nevoie.

Cu ce se diferă această carte de alte cărți de bucate este că e împărțită în patru categorii, cu mâncăruri pentru fiecare anotimp în parte, astfel că îți va fi ușor să achiziționezi ce e mai bun și mai sănătos dintr-o anumită perioadă a anului. Asta dacă chiar vrei să mănânci sănătos!

Așadar, poftă bună cu răsfăț! Eu azi gătesc cu Horia!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.