Din culisele orei de engleză, la grădiniță
October 7, 2014
Pe unde fugim de-acasă: 1. Cu moto la Chişinău
October 8, 2014

Azi e pentru Furious 6

imagesŞtiu, îl vizionez la mult timp după lansare. Mă puteţi pune la zid pentru inadmisibila întârziere. Promit să nu mă supăr.

Dar … sper să se ridice la nivelul Fast 5. A fost singurul film care a învins obişnuinţa de a adormi după primele 5 minute de la momentul în care au început să curgă secvenţele. Eu adorm odată cu găinile şi mă trezesc la cântatul cocoşului. Fiecare cu durerea lui. Nu sunt mulţumită, dar am învăţat că face bine să te accepţi aşa cum eşti. Dar filmul acesta a reuşit performanţa de a mă ţine trează până aproape la ora la care de obicei mă trezesc. Şi nu era weekend.

Nu sunt vitezomană, dar nu mi-aş însuşi meritele pentru asta. Mai curând maşinile pe care le-am condus au fost atent selectate de cel care ţine la viaţa mea, încât să nu ducă mai mult decât e necesar să te deplasezi în condiţii de siguranţă între punctul A şi punctul B. Şi aşa a amânat el timpul până să mă deştept eu şi să nu fac liniuţe şi cerculeţe. Doar că nu a prevăzut efectul pe care îl poate avea un astfel de film asupra chemărilor lăuntrice – torsul motoarele, scârţâitul de roţi, adrenalina …

Mă răsfăţ azi cu Furious 6 şi până la lansarea cu numărul 7 am timp să iau lecţii adevărate. Cine ştie ce talent zace în mine.

Sursa foto: http://wallpaperan.com/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.