Nou început cu zâmbete, la grupa mică
February 27, 2013
Lolita lui Nabokov
February 27, 2013

Azi dau prăjituri colegilor mei


Pentru că mă ocup de partea de Comunicare la Icar Tours, trebuie să am grijă și de activitățile ce țin de dinamica echipei, de motivarea ei și, mai ales, de coeziunea ei. Așa că am pus la cale o serie de activități care să ne determine să facem împreună cât mai multe lucruri. Azi vă povestesc doar despre una dintre ele.


Stăteam odată la masa de prânz cu toți colegii de la Icar și cineva, nu spun cine, a început să vorbească despre taskurile de serviciu. Pentru că atunci era pauza noastră menită să ne adune într-un loc și să ne deconecteze de muncă, am spus ca de acum, cel care va mai pomeni ceva de muncă în timpul mesei să aducă celorlalți prăjituri. A devenit atât de distractiv și, bineînțeles, de delicios, încât de la o vreme am făcut bilețele și tragem numele câte unui coleg în fiecare săptămână.


Mi-a venit și mie rândul se pare, așa că am făcut un cheesecake, varianta mea. Iar sentimentul că fac ceva bun care va aduce zâmbetul pe buze la 14 oameni … e demențial. Sper să le placă și lor! Revin cu fotografii și impresii.


Sursa foto: arhiva personală

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

 1. Alice says:

  Mancarea (in general) aduna oameniii laolalta, le incalzeste sufletele si le pune bucurie pe chip.

  * am citit asta intr-o carte pe care i-o citeam, seara, Mirunei. “Printesa si broscoiul”

  hugs

 2. Georgiana Vieru says:

  Daa, sunt de acord cu tine, Alice! De aceea, desi domeniul in care lucrez tine de copii si de binefacere, fac ce fac si introduc si o componenta culinara la proiectele noastre de la Bethany. Alice, tu stii foarte bine deja, nu?:)

  Dar revenind la obiceiul vostru, Andreea, de la Icar Tours, ce sa zic? Inca unul care-mi place foaret tare!:) Pofta buna si discutii delicioase la fiecare pranza sa aveti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.