Nightcall sau cum m-a hipnotizat o melodie
January 2, 2012
Minciunică, minciunea
January 3, 2012

Azi cheltuiesc nesimțit de mulți bani

Știu că mulți dintre voi nu vor fi de acord cu acest răsfăț, mai ales că există o grămadă de lume care nu are suficienți bani pentru o masă ca lumea, dar există anumite momente în care îmi dau seama că merit.

Aceste momente sunt, mai exact, două la număr în timpul unui întreg an, atunci când îmi sunt evaluate targeturile, dar să nu intrăm în prea multe detalii tehnice. Ideea este că, după o groază de stres acumulat, după multă muncă și multe idei ce mi se rotesc tot timpul în cap, după tabele și ședințe, după și mai mult stres, după mailuri lungi, după atitudini urâte, după schimburi de replici și după multe alte lucruri ce se acumulează, îmi dau seama că merit.

Și atunci plătesc un hotel pe care alții îl consideră scump, iau un avion pe care nu toată lumea și-l permite (deși de la Icar Tours primesc cele mai bune oferte 🙂 ), ajung într-un oraș pe care mi-am dorit întotdeauna să-l vizitez și beau o cafea pe care mi-am dorit întotdeauna să o beau. Apoi mă plimb până nu îmi mai simt picioarele, cumpăr extraordinar de multe lucruri inutile, încerc toate mâncărurile posibile și, la finalul zilei, sunt mulțumită. Pentru că știu că merit.

Sunt singura care face asta?

Sursa foto: Flickr.com

Share

4 Comments

  1. Georgiana Vieru says:

    Nu, Ines, cu siguranta nu esti singura! Am facut si eu din astea si culmea, desi la final aveam cardul ruinat, eram foaaarte fericita!:)

  2. terapie prin shopping la inceput de an 🙂

  3. […] se întâmplă uneori, în special în zilele în care cheltuiesc nesimițit de mulți bani, să mă cuprindă așa un mare chef de a-mi cumpăra tot felul de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.