Astăzi merg la cumpărături cu fetele
February 22, 2014
Femeie, la cratiță!
February 24, 2014

Avortul – măsură de contracepție?!

Zilele trecute un articol a reușit să mă lase fără cuvinte. Era vorba de rezultatele unui studiu efectuat anul trecut de Millward Brown în România, în rândul femeilor de la noi. Ei bine, se pare că 24% dintre femeile care au participat la acest studiu consideră avortul o măsură de contracepție. Da, ați citit bine, o măsură de contracepție, pe care o situează în aceeași linie cu prezervativul, anticoncepționalele, diafragma, metoda calendarului, spermicidele, injectabilele și toate celelalte metode de contracepție clasice.

Nu știu cum vi se pare vouă toată treaba asta, dar pe mine una m-a lăsat mască. Adică… faci sex, rămâi însărcinată, faci avort și apoi poți să declari liniștită că… ”te-ai protejat”? Serios? Păi, 24% mi se pare un procent enorm de mare pentru o asemenea gândire. Și e trist. De fapt, e terifiant!

Ce se întâmplă cu educația dată de părinți acasă? Ce se întâmplă cu educația prin școli? Parcă acum copiii făceau educație sexuală de mici. Ce se întâmplă cu toată informația asta enormă de pe internet, când ai acces la tot ce vrei, numai să cauți?

Pana mea, chiar ”te joci de-a Dumnezeu”, faci avort după avort și tu ești liniștită că asta e o măsură normală de contracepție?! Ok, faci ce vrei cu corpul tău până la urmă, e viața ta, dar ce faci tu nu e contracepție! Nu o numi așa! Unii îi vor spune crimă, unii îi vor spune inconștiență, unii îi vor spune prostie, însă toate femeile deschise la minte, care cunosc foarte bine toate metodele de contracepție te vor bate pe umăr și îți vor spune ”Nu, nu e contracepție!”.

Iar femeile care își doresc la nebunie un copil și nu îl pot face… păi, ce să zic, mai bine nu sta în calea lor, pentru că ele nu te vor bate doar pe umăr!

Sursa foto: rawstory.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. Claudiu says:

    Ei bine, sunt naucit!
    Facem ce facem si ne intoarcem la educatie. De acolo pornesc toate, fir-ar sa fie si exact acolo nu se intampla cum trebuie. Si de aici, deviatii de genul celor din articol si alte nenorociri.
    Ca sa nu mai spun ca toate se intorc pe lumea asta. Ce dai, aia primesti. Karma is a bitch!

  2. Yeap, it is! Citisem studiul pe un site și am crezut inițial că e la mișto, că așa ceva nu se poate. Așa că am început să caut pe net informații și se pare că realitatea chiar asta e. Una nu prea plăcută. Chiar terifiantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.